Julepynt og julestas

I går hadde sambo bursdag (til hans store skrekk) og vi lagde en koselig dag for ham med pakker og god biffmiddag etter junior var lagt. Men jeg var også på shopping i går for å handle litt nisser til leiligheten, og heldigvis fikk jeg hjelp av skjønneste Drosseldaisy så det ikke ble så kjedelig. Vi fartet rundt på oslo city mens jeg prøvde å finne noen nisser til å putte rundt i leiligheten, og Nille kom meg til unnsetning! Jeg trenger ikke mye, men første gang jeg pynter til jul skal jeg i det minste ha noen nisser!

Jeg kjøpte også et LASS med blomster (les: julestjerner) så nå er det planter over alt her! Håper ingen av oss er allergiske 😛 hehehe… Tusen takk til Drosseldaisy som ble med på tur så jeg fikk pratet med deg igjen! Alltid like koselig 🙂 Kom til Oslo igjen om ikke lenge!!

2 tanker på “Julepynt og julestas

 1. Jippi!

  Jeg har hatt «the Thing» på hjernen etter at jeg var sammen med deg på shopping. ;-P

  Btw, kom på en ting angående hår: thaier har noe hiarki i forhold til at man ikke kan ta på hodet til eldre folk. Et eller annet med at hodet til de eldre er rent + det jeg nevnte med det nazi-regime de tidvis har i forhold til respekt for de eldre. Så i teorien, kan ikke du ta meg på hodet med mindre jeg tillater det ;-P.

  Men det hakke noe med hår å gjøre da, som jeg kødda med en viss person….;-) for hvordan skal lissom frisørbransjen i Thailand funke da? Og generelt så er det svært få thaier som tenker sånn som eldre tenker om hodet (spesielt bythaier ekke helt der lenger).

  Og javisst: er allerede i Oslo igjen ganske så snart, så bare å følge med på mobile! Drar gjerne på shopping igjen!

  • Gotta love The Thing! ;D

   Og good to know! Da vi var i Thailand fikk vi beskjed fra ene hotelleieren at vi ikke måtte ta folk på hodet, og vi måtte ikke vise fotsålene til folk. Begge deler ble visst sett på som en fornærmelse av det grove slaget, så vi holdt oss på den smale sti og følte ikke for å teste det i landet der Thai-boksing er lovlig 😉 hehehe…

   Gi lyd når du er i Oslo igjen! Jeg er med på det meste 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s