Tre steg ren stolthet!

Leo gikk tre steg alene i dag!!! Jeg er så stolt at jeg holder på å sprekke!!! Han er nå 13 mnd, og normalen for å lære å gå er mellom 10 og 16 mnd. Leo har en fantastisk balanse, og kan både stå selv og danse uten å holde seg fast, men å gå har han ikke helt villet enda. Vi har tenkt alt til sin tid, så vi har ikke presset han til å prøve mye heller. Men i dag skjedde deg vi har ventet på, neste steg i utviklingen hans!

Jeg sto på kjøkkenet og smurte nistepakke til Leo, og var veldig i «levere i barnehage modus» da Leo kom krabbende i full fart inn til meg. Han satte seg på knærne å strakte armene opp, og som vanlig plukket jeg han opp å ga ham en klem. Han besvarte klemmen, og da jeg satte han ned på gulvet sto han stødig som han pleier. På impuls strakte jeg armene ut å sa «kom da», og plutselig gikk han mot meg med små steg før han kom på at dette var skumle saker, og han satte seg ned. Jeg jublet og klappet i hendene, og løftet han opp og fortalte ham hvor flink han var. Da jeg satte han på gulvet igjen gjorde han det igjen, og det var med stor glede jeg skjønte at dette ikke var tilfeldig! Sambo sto opp, og Leo viste frem at han kunne gå en siste gang før han ble lei.

Men tenk det, gutten vår han gått tre steg helt alene!!! *STOLT!*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s