Ny data på vei!

Nå har dagen kommet. Dagen jeg har grudd meg til siden jeg forelsket meg i min nåværende data. Dagen har kommet, og midt i all spenningen og gleden gråter jeg litt inni meg. Mitt aller første barn må byttes ut til en nyere modell 😦

Dataen min er en Dell Inspirin 1720. Den har rødt lokk, og resten er i herlig sølvfarge. Tastaturet er det beste EVER, og jeg elsker denne pc’n som mitt eget barn (kanskje ikke SÅ mye da, men close) og det smerter meg at den nå må byttes ut. Den er 4 år og pensjonist. Veldig lite fungerer på den nå, og den er bare et irritasjonsmoment i hverdagen. Når jobben min er 99% på data sier det seg selv at jeg ikke kan ha denne lenger. Den kostet nesten 20.000 når jeg kjøpte den, så jeg kan jo ikke gjøre det noe billigere denne gangen!

Min nye pc er også fra Dell. Den er i sølv, og den har sånne ekle taster jeg haaater. Men siden ingen har de tastene min nåværende har må jeg bare finne meg i det. Min nye data heter Dell  XPS 17. Den er utrolig rå, og jeg tror den kommer til å tilfredsstille mine behov. Jeg tror nok at jeg for 19.900 får en data jeg kan leve med 😉 hehehe… Nerden i meg gleder seg masse til den kommer på døra, mens hjertet mitt gråter litt for den jeg må legge på hylla.

We had a great run my friend, but now it’s time to move on! I will always remember you… ❤

HURRA FOR NY DATA!!!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s