Hurra for meg!! :D

I dag har jeg bursdag!!! 😀 25 år, så nå er jeg halvveis til 50! hehe…

Dagen så langt har vært bra selv om den startet tidlig. Kl. 06 måtte jeg opp for å rekke timen hos tannlegen, og det er IKKE moro!! Jeg skal få meg tannregulering, og det blir bra å få fikset på de stygge tennene mine! Det blir en behandling på to år, men det skal jeg greie å leve med. 😉 Da jeg kom hjem hadde sambo kjøpt god frokost til meg, og det er ikke feil tidlig på morran!

Så kom det jeg har ventet på: DATA*N MIN KOM PÅ DØRA!!! En hyggelig mann kom på døra og leverte den flotte data’n min, og så langt er den over all forventning. Jeg elsker den!! Så måtte jeg ha telefonmøte med Frankrike, Sveits og England, før jeg kunne synke sammen på sofaen og slaooe av litt før jeg må jobbe litt. I kveld skal svigerfar sitte barnevakt så jeg og sambo kan gå ut å spise. It’s all good, baby!! 😀

Og gratulerer så mye til Lasse og Dag som også har bursdag i dag! HURRA FOR OSS!! 😀

6 tanker på “Hurra for meg!! :D

 1. Måtte du bli 100 år og mer til! JIPPI!!!!!!!!!! HIPP HURRA!

  Men hva??? Forandre tennene dine…??? Jeg har reguleringstenner, men skulle ønske jeg slapp av to grunner:

  1: Jeg hadde sånne tenner som Anna Paquin. OG SOM JEG ELSKET DET! Men måtte ha reggis fordi jeg hadde en tann som vokste 4 cm (!!!) inn i ganen. Så det var ikke av kosmetiske grunner at jeg hadde reggis. Faktisk irritert den dag i dag på at jeg ikke har de mellomromma mellom fortenna lengre. Tennene jeg har i dag er pene, misforstå meg rett, men de er liksom ikke mine….kikker på tennene mine og lurer på om jeg skal ta reggis for å få tilbake tannstillingen jeg hadde før….bare vær forberedt på at du kan få samme tanker: at du kan komme til å savne den gamle tannstillingen din.

  2: Jeg syntes tannregulering var SMERTEHELVETE! Men på den annen side: du har, slik jeg har forstått deg, høy smerteterskel, så kanskje du vil klare dette her bedre enn jeg klarte. Jeg hadde regulering i nesten 6 år, med gum og bøyle ble det 8 år, så det var satans mange år med stadig vondt i tenna.

  Jeg vet ikke helt hvorfor du må ta regulering. Om det er av kosmetiske grunner, så tror jeg at det er mest du som ser det selv. For verken mannen min eller jeg så det. Spurte mannen min etter dette innlegget om dine tenner, og det var ikke noe feil med dine tenner i følge ham også. Men på den annen side: hvis du hadde hatt tenner som hun jeg snakket om, hvor tenna var så og si kastet inn i kjeften på henne hvorpå de landet hulter til bulter i gommene, så skjønner jeg det. Men meg seende, hadde du fint tenner smil! (Må tilstå at jeg kommer til å kikke ekstra etter neste gang bare fordi du nevnte det reggis i dette innlegget. Mener ikke å være uhøflig når det skjer, men blir en feil besettelse fordi jeg ikke så etter skikkelig sist hvordan tenna dine var.)

  På den annen side: ser at du egentlig ikke spurte om denne meningen. Du må gjerne slette deler av denne teksten hvis du syntes dette ble masete. Ellers er det jo din 25 års dag, og den må feires! YEPPI!

  • Tusen takk for koselig bursdagshilsen!!!!! 😀

   Og jeg liker meninger selv om jeg ikke har bedt om det 😉 hehehe.. Grunnen til at jeg tar regulering nå er fordi jeg har følt tannstillingen min sjenerende helt fra jeg var liten, og fra jeg var 10 til 14 år smilte jeg ALDRI på bilde. Det eksisterer ikke et bilde av meg i den perioden hvor jeg smiler av frykt for å se stygg ut. Nå har jeg den mobbehistorien jeg har, og det å bli grovt mobbet på skolen i 10 år setter spor. MEN det er ikke bare kosmetisk. Det kosmetiske kommer virkelig i tredje rekke! Jeg skal forklare:

   1. Jeg har store problemer med å spise ordentlig. Jeg har 10 mm overbitt (i følge tannlegen) og det er MYE! Siden tennene i tillegg står litt utover (du ser det når jeg smiler i profil) går undertennene opp i ganen. Dette betyr at jeg tygger med ganen istedenfor overtennene, og dette er veldig smertefullt! Særlig om et sukkerkorn eller lignende treffer akkurat midt på, da har jeg sterke smerter og vondt for å lukke munnen i flere dager fordi hver gang jeg lukker munnen går undertennene oppi der det gjør vondt. Jeg har nå blitt 25 år, og har forhåpentligvis mange år igjen foran meg, og jeg vil kunne bruke de årene på å spise uten å grue meg til hver eneste gang jeg skal putte noe i munnen. Eple kan jeg ikke spise uten å skjære det opp fordi fortennene legger seg langsmed eplet og gjør det umulig å bite av biter. I tillegg gjør alt dette til at jeg ikke får brukt fortennene, som igjen gjør dem svakere. Særlig når begge fortennene er halvveis plastikk! Ikkje braaa….

   2. For 8 år siden ble 2 jeksler trukket oppe (aner ikke hvorfor) og dette har ført til støre mellomrom, og at kjeven og tannstillingen har flyttet seg drastisk. Om dette fortsetter kan jeg få en veldig feil kjevestilling, noe som igjen kan føre til at jeg får sterke smerter og store problemer når jeg blir eldre. Da er det bedre å ta det nå før det blir et stort problem enn å vente til det er umulig å fikse. Alle jekslene har jo flyttet seg freover, og for hvert år jeg ikke tar regulering vil de flytte seg litt til. De må rett og slett skyves tilbake dit de kom fra!!!!

   3. Det er absolutt for det kosmetiske inni her også. Jeg vet jo jeg ser greit ut selv med disse tenna, men jeg vil slippe å tenke på det! Jeg vil slippe å se meg selv i speilet å grøsse hver gang jeg ser mine egne tenner. For jeg hater virkelig tennene mine dypt og inderlig. De har gitt meg dårlig selvtillit i alle år, og den selvtilliten jeg hadde som Tigerwoman var PÅ TROSS av tennene! Jeg vil kunne ha god selvtillit all over, og jeg vil kunne ha sex uten å være redd for hvilken vinkel sambo ser tennene mine. 😉 (Så ille føler jeg det er)

   4. Kjevestillingen min kan være arvelig, og om Leo har arvet meg vil jeg vise ham at det går an å fikse selv om man venter lenge. Jeg vil også vise at jeg tok valget for mange år siden å IKKE ha regulering, og at det er lov å ombestemme seg 😉

   Dette er noe jeg har tenkt på i mange, mange år, og det har plaget meg mye lenger enn jeg har tenkt på det! Sambo støtter meg, og det er viktig. Han mener det ikke er noe feil med dem, men han ser det plager meg og vil gjerne at det IKKE skal plage meg. Jeg tror nok det blir vondt, men kroppen min har aldri vært smertefri i så lange perioder at den vet hva smertefri er. Så en smerte fra eller til spiller egentlig ingen rolle!! Nr man er vant til juling daglig i 10 år, og så slite med sykdommer 1-2 ganger i måneden, operasjoner 1 gang i året osv, da er tannregulering bare å adde på lista 😉 Og det er jo snakk om «bare» to år for min del, og det skal jeg klare! 😀

   Jeg liker veldig godt meningene dine, og setter STOOOR pris på å høre dine erfaringer på området 🙂

   Stor klem til deg og mannen din! 🙂

 2. Hei hei på en søndag!

  Phew…godt å lese at du setter pris på meninger. Spesielt meninger om tenner vet jeg er et følsomt tema (like følsomt som alder og fedme i grunn), så jeg har som regel unngått sånne temaer hvis jeg ser at det kan bli konflikt. Men følte for å spørre litt mer, for jeg så ikke ditt behov for tannregulering, og derfor ble jeg ekstra snokete og tenke «hvorfor i alle dager skal hu ha reggis???»…skjønner det nå etter din utredning, og phew at du ikke tok deg nær av det. Igjen: når det kommer til alder, tenner og fedme:. man vet aldri hvordan folk reagerer til det. Nesten verre enn å diskutere politikk og religion til tider!

  Veldig godt reflektert over hvorfor du vil ha tannregulering. Da støtter så klart jeg det også! Et godt råd: pusse tenna godt så klart. Ikke lett med regulering, så derfor fikk jeg da jeg hadde regulering en elektronisk tannbørste for å unngå hull og gule stygge tenner.

  Masse god søndag! 😀

  • Det er jo enkelte ting man kan ta seg nær av, men jeg er av typen som tenker at folk er nysgjerrige og at de virkelig lurer på det de spør om. Men nå kommer det seff an på tonefall i det som skrives, og du spør på en slik måte at jeg skjønner at du er nysgjerrig og vil vite mer 🙂 Bra du spør istedenfor å gå å lure!!

   Takk for tips med tannpuss! Jeg har elektrisk tannbørste pakket ned et sted (aner ikke hvorfor den er pakket ned) men jeg har så følsomme og svake tenner at jeg kommer sikkert til å få hull likevel 😛 Men jeg gleder meg til jeg kan se meg i speilet å se at det IKKE er de samme tenna jeg hadde før 😉

   Kjempegod søndag til deg også!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s