Nytt hårprodukt

Jeg har fått helt sinnsykt langt hår, og når det er helt stritt (som i dusjen) rekker det meg nesten til korsryggen. Heldigvis har jeg masse fall, så da krøller det seg litt opp sånn at fallet tar bort litt av lengden. I tillegg er håret mitt sinnsykt tykt, og det den neste shampooen og balsamen som noen gang har funket er nå tatt ut av produksjon. DRITT! I over ett år har jeg prøvd å finne en erstatning uten hell, men for en ukes tid siden så jeg noe på Tv Shop som fanget interessen min.

WEN® Hair Care  produkter er uten såpe, og gjør håret rent uten shampoo. Det skummer ikke, og det er en fantastisk lukt på det! Sweet almond mint lukter helt utrolig!! Jeg prøvde det første gang i dag, og allerede i dusjen kjente jeg håret ble mykere og glattere enn på lenge. Etter å ha skylt det ut var det som å ta på silke, og jeg kunne nesten ikke slutte å stryke på håret mitt.Da jeg skulle tørke det grudde jeg meg noe helt sinnsykt til å børste det, for uansett hvor mye balsam jeg normalt bruker pleier det å være et floke-helvete å få ut nå som det er så langt. Men ikke denne gangen! Børsten gled gjennom håret uten annstrengelser og floker, og jeg ble mektig imponert bare av dette! I tillegg til å funke bra får det også håret mitt til å tørke raskere. Jeg bruker aldri hårføner, og da tar det 4 timer å lufttørke det. I dag tok det 2,5 time før håret var helt tørt.

Og ingen hårstrå var tørre og ekle, de bare lå pent på plass, blanke og fine. For håret blir virkelig blankt av disse produktene! Og ikke floker det, og ikke bruser det. Håret er bare utrolig mykt, og fallet henger pent nedover rykken. Jeg ELSKER disse produktene, og kommer til å begynne med disse på fast basis. Anbefaler alle som sliter med håret å prøve dette! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s