Endelig uthvilt

To netter på rad har Leo sovet fra kl.20 til kl.06 og så fra kl.06 til kl.08. Dette betyr at mor for sove også! Men ikke bare får jeg søvn, jeg får SAMMENHENGENDE søvn!! Jeg hadde nesten glemt betydningen av ordet, og jeg syns det er utrolig deilig å kunne våkne kl. 08 å være uthvilt.

Leo er også i bedre humør når han har sovet godt, men problemet er at jeg vet ikke HVA som får ham til å sove så godt! Er det lengre dager i barnehagen? Eller er det fordi vi alle har vært syk nesten to uker i strekk? Kan det være noe han spiser? Jeg aner ikke. Jeg vet bare at jeg 2 netter på rad har sovet en dyp, drømmeløs, sammenhengende søvn, og det er så deilig at jeg kan hoppe opp og ned og juble høyt! Jeg kan bare håpe at dette er en ny trend, men jeg tør ikke håpe for mye. Jeg vil heller forberede meg på at dette ikke er varig for så å bli positivt overrasket 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s