Kjeder meg!

Jeg kjeder meg ikke veldig ofte. Om jeg kjenner kjedsomheten komme snikende, finner jeg alltids noe å henge fingrene i, men i dag er en av de dagene jeg rett og slett bare kjeder meg, og ingenting frister. Leo er i barnehage til kl.15, og jeg er egentlig sånn små-syk med litt feber og kløe i halsen. Så jeg burde jo bare bruke friheten til å ligge på sofaen med en varm sjokolade fra den nye TASSIMO kaffemaskinen min og se et dårlig tv-program.

Men det er liksom ingenting som frister nok til at jeg gidder å bry meg med det, og det er en fryktelig kjip følelse! MEN for å se veldig positivt på det: Når jeg kjeder meg er jeg i det minste ikke deperimert, så det er jo et godt tegn 😉 hehehe… Jeg får vel sette igang med å fargelegge noe eller kanskje scrappe litt? Eller vent.. Jeg har jo ikke bilder å scrappe med.. Nuvel. Det blir vel en ordning, men jeg må bare syte litt! KJEDER MEG!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s