Ab Circle Pro

I dag kom den, Ab Cirkle Pro! Mitt nye treningsvidunder. Magen skal bort, koste hva det koste vil. Kostholdet skal legges totalt om, og jeg ser en lysere kropp i vente!

Første treningsøkt etter montering, og jeg er veldig fornøyd. Magemusklene er ømme, armene er fulle av melkesyre, og rumpa kjennes strammere. Ja jeg vet det ikke er mulig etter 9 min på et treningsapparat, men jeg tuller ikke når jeg sier jeg er overbevist om at dette kommer til å funke bra!

Om jeg tar feil kommer det et innlegg om det senere, om den funker så bra som jeg tror kommer dere til å få beskjed om det også 😉 Meningen med dette apparatet er å svinge frem og tilbake, og det høres kanskje teit ut, men det kjennes meeeget godt i sideflesk og mage. Jeg gir det i alle fall en sjanse 😉

 

Ab Circle Pro

Ab Circle Pro

2 tanker på “Ab Circle Pro

    • Den er absolutt effektiv – synes jeg. Jeg blir svett og varm etter bare tre minutter, og etter 5 minutter føler jeg at jeg har virkelig trent! Den gir gode resultater så langt, og hadde nok gitt bedre resultater om jeg passet bedre på hva jeg spiser 😉 Jeg anbefaler den i alle fall videre! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s