4 tanker på “True love

 1. Det så koselig ut! Det finnes knapt noe bedre enn det der 😉 Tenkte på det samme her tidligere idag også, mens jeg ammet minste jenta. Jeg bare nyter hvert sekund hun ligger inntil meg 🙂

  • Jeg er glad jeg er ferdig å amme, men det er så sinnsykt deilig når Leo sovner på meg sånn!! Han gjør det hver dag, og jeg er så takknemlig for det. Man må nyte de små øyeblikkene før de ikke har tid til å kos lenger! 🙂

 2. Jeg har nettopp blitt tilhenger av bloggen din; liker godt hvordan du skriver og hva du skriver om, spesielt godt liker jeg når du deler Thailandske oppskrifter med oss. Elsker nemlig Thailandsk mat som bringer meg tilbake til Thailand på kalde dager her i Norge :))

  Har du vært mange forskjellige plasser i Thailand? Selv har jeg vært der nede to ganger, og begge gangene leid hus fra http:///www.thailandholidayhomes.no og vært svært fornøyd. Er en norsk utleier som driver det ettersom jeg har forstått.

  Også må jeg si, ungen din er utrolig søøøt :)) Ha en fin dag.

  Klem fra Stavanger

  • Velkommen hit til meg! Så koselig å høre at du liker bloggen min 🙂 Det er alltid bra med tilbakemeldinger!!

   Jeg kommer til å bli mye flinkere til å dele oppskrifter fremover, og da særlig thaimat. Elsker Thailand og maten der, og lager det så ofte jeg kan! Vi har bare vært i Krabi-området, men vi reiste rundt på så mange øyer vi greide på to uker uten å stresse, og vi hadde en ferie for livet! Skal absolutt tilbake! 😀 Vi gikk inn på en internettside og bestilte hotellrom fra dag til dag, og det funket kjempebra. Latestays.com er fantastisk!! 😀

   Og takk for baby-kompliment! Vi er jo selvfølgelig veldig fornøyd med ham, men det er utrolig koselig å høre at andre syns han er søt også 😀 Det varmer mammahjertet 🙂

   Stor klem tilbake

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s