Noen ganger…

…får man lyst å reise bort. Langt bort! Der man ikke har internett eller telefon. Eneste elektronikk er et kamera og en data man kan overføre bildene til. Der dagen går til å utforske jungelen eller stranden. Ta mange fine bilder man kan kose seg med å se på senere. Noen ganger har man bare lyst bort. Langt bort…

 

2 tanker på “Noen ganger…

  1. Skjønner hva du mener: elektronikk forsøpler roen…..legg merke til når strømmen går, hvor stille det plutselig er i et hjem…en helt annen stillhet enn man er vandt til: for det er ikke noen kjøleskap som suser med lyd, tv, vifte, lys…osv…..

    • Jeg er kanskje rar, men når strømmen går er det beste tiden ever! Som du sier: alt er stille, man tenner telys, pakker seg inn i en sofakrok og nyter stillheten. Mobil, data og tv er noe herk til tider, og jeg blir direkte sliten av å være tilgjengelig, men greier ikke slå av maskineriet heller! Og er man borte hjemmefra er det ikke noe man kan gjøre med noe hjemme, så man kan legge alt fra seg og koble av!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s