Julemarked og konsert

I går var en veldig koselig dag! Vi koste oss i sengen til kl.10, og dro for å møte mamma på julemarkedet kl.15. Leo sov godt i vogna si, og selv om det var kaldt tror jeg han koste seg! Det ble ingen handel denne gangen, men det var veldig koselig med alle lysene og varene. Synd alt er så dyrt der.. Så gikk vi til Fridays for å møte min kjære og for å ta en kakao for å få i oss varmen igjen. Vi sitter å prater om alt og ingenting, og telefonen hans ringer. Det er en kollega av han, og han hadde et veldig overraskende tilbud! Han hadde vunnet to konsert billetter til Elton John og Ray Cooper, men kjæresten var utenbys så han lurte på om vi ville ha dem. Billettene hadde kostet 1200,- om man skulle kjøpt dem, så det var sinnsykt bra plasser! Mamma ble overlykkelig over å få sitte barnevakt, og etter en kjapp tur hjemom for å hente litt fryst morsmelk (Leo skulle bli med dit mamma overnattet)og pynte oss litt, gikk turen til Oslo spektrum!

Vi gikk gjennom kontrollen i spektrum og kjøpte brus og popcorn før vi fant plassene våre. Og for noen plasser!!!! Vi var plassert helt nederst før setene på gulvet begynte, så vi satt litt opphøyd slik at vi så over folk, men så langt nede at vi kunne se alt som skjedde på scenen. Og MIDT på!! Så da Elton John kom på kunne vi se han helt tydelig. Vi hadde også en diger skjerm rett på vår høyre side, så vi kunne se nærbilder av det som skjedde på scenen der. Elton John var bra, men Ray Cooper på trommer og andre instrumenter var legen (wait for it) DARISK! LEGENDARISK!!!  Helt utrolig opplevelse, og både balladene og piano boogien var utrolig bra! Jeg og min kjære koste oss masse, og nøt å kunne ha litt ordentlig kjæreste-tid sammen igjen uten barn. Det er de små øyeblikkene som teller 😉

Alt i alt var det en fantastisk søndag, og jeg må nok en gang smile over hvordan ting kan snu. Det var ikke konsert med megabra plasser jeg hadde planlagt da jeg sto opp om morgenen 😉

 

Bilde fra konserten hentet fra aftenposten

2 tanker på “Julemarked og konsert

  1. Ah, herlig historie. Det er slike ting som gjør hverdagen spennende, man vet aldri hva som plutselig dukker opp. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s