Hurra for meg!

I dag har jeg BURSDAG!!!! 😀

24 år, og endelig gammel nok til å komme inn på de aller fleste utesteder i Oslo. Passer bra at jeg har fått baby da.. hehe.. En av mine beste venninner har sagt seg villig til å sitte barnevakt for gullgutten min, slik at jeg og den andre gullgutten min kan gå ut å spise middag sammen på BigHorn Steak house. Sambo har tatt seg fri fra jobb slik at vi får hele kvelden sammen, og slik at han kan kjøre meg og Leo til Gardermoen i morgen tidlig. Vi reiser nemlig til hjembyen for å besøke familien min, men denne gangen må sambo jobbe og kan ikke bli med. Da reiser jeg og Leo på egenhånd 😉 Skal bli utrolig spennende å fly med han alene, og gruer meg litt, men det går nok bra. Har fått (som vanlig) mange gode tips til hva jeg skal gjøre under take off og landing! 🙂

Tenk at jeg har blitt mamma i en alder av 23, rett før jeg ble 24! Hvem hadde trodd det for ett år siden med diagnose steril, og et litt sært syn på familieliv og forhold? Leo er tidenes beste bursdagsgave (selv om han kom på forhånd) og jeg ville ikke byttet ham bort for NOE! Gutta mine er virkelig loves of my life!

Men det er i morgen, i dag er jeg bursdagsjente og helt uten problemer i livet! 😀

8 tanker på “Hurra for meg!

  1. Gratulerer så mye med dagen!!! Kos deg masse på ferie. Sikker på du klarer turen godt med småen 🙂

  2. Hipp hipp hurra!

    24 er en knakandes alder! Gled deg!

    btw, du er jo skorpion du med jo! Tigergutt er nesten en kopi av din skjebne og personlighet jo hva angår stjernetegn! Dette blir spennende å følge med på! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s