Ny bil!!

Da har dagen kommet! Sambo har hentet den nye bilen vår!!! 😀

Vi har så langt hatt en fantastisk god bil, men problemet kom da vi fikk barn. Bilen vår er nemlig varebil med 2 seter, og nå som vi har blitt tre i familien sier det seg selv at det ikke passer helt inn i puslespillet. Så etter litt om og men betemte sambo at han ville kjøpe ny bil istedenfor å gjøre om varebilen til 5-seter, og i dag har han vært å hentet den!!

Nå er min kjære stolt eier av en sort Volvo XC70 cross country! Dette har vært drømmebilen hans i flere år, og nå har han endelig fått den! 😀 Nå kan jeg og Leo endelig bli med på biltur igjen, og vi kan endelig dra på butikken sammen igjen. Vi kan kjøre til sentrum eller andre steder, og vi kan endelig LEVE igjen!! Det blir mye innesitting når det er dårlig vær ute, så det blir ufatterlig deilig å kunne dra steder igjen som en familie!

2 tanker på “Ny bil!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s