Den perfekte gave!

I går feiret vi ikke bare farsdag, men også min bursdag. Jeg har ikke bursdag før på onsdag, men siden jeg reiser til hjembyen på torsdag ville svigers komme å feire i går. Vi koste oss med vaffler og kaffe, og jeg fikk gaven min på forhånd! 😀 Det viste seg at svigers og sambo spleiset på gaven min i år, og hvilken fantastisk gave!!!

Jeg elsker å ta bilder, og drømmejobben er fotograf. Jeg har et fantastisk speilreflekskamera (EOS 450D) som jeg kjøpte for noen år siden, og jeg elsker det kameraet!! Til jul i fjor fikk jeg ny linse med min kjære (18-250 mm) og jeg kunne endelig zoome skikkelig. Problemet da var at blitzen var litt teit i forhold til linsen, så det blir skygge nederst. Kjipt når man MÅ bruke blitz! Dessverre er ny blitz ekstremt dyrt om man vil ha litt kvalitet, så jeg har ikke hatt råd til det enda. Det har min kjære fått med seg, så bursdagsgaven i år var over all forventning!

De har kjøpt den aller nyeste blitzen fra Canon (580EX II) og den er helt SINNSYKT bra!!! Prøvde den i går så vidt, og bildene blir fra en annen verden! Jeg er helt i ekstase! I tillegg fikk jeg en fotobok som er for EOS-kameraene, så nå kan jeg lære meg bedre om de manuelle innstillingene og hva de brukes til! Av svogeren min fikk jeg Microbox til å feste på blitzen så jeg kan ta bedre portrettbilder, og som gjør blitzen softere.

Tenk for en fantastisk gave! Jeg er verdens heldigste! Nå blir nok lille Leo Nicolai offer for mammas foto-interesse.. hehe.. Stakkars gutt.. 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s