Termin-helvete!

Det skal ikke være lett å regne termin uten mens. Bærum sykehus mener 14. oktober, og alle andre mener 5.oktober. I dag fikk jeg oppklaring, og jeg skjønte en del mer. Grunnen til at vi har stått på 5.10 er fordi flere ultralyder har bekreftet det, og at befrukning ikke var mulig etter 28.12.09 og 07.01.10. pga en infeksjon jeg hadde som gjorde oss null aktive frem til slutten av januar. Men jeg hadde jo en festeblødning 13. januar, som vil si at BEFRUKNINGEN stemmer med det vi vet, men at man teller termin etter at egget er FESTET!

Da stemmer jo 14.oktober som termin, og det finner jeg ut 4 dager før!! Ikke rart ventetiden blir forvirrende og lang!

Så da endrer jeg info om dette for n’te gang! Om 4 dager er terminen, men han må gjerne komme før!! Regner med dere er like forvirret som meg etter så mye forskjellig info!

4 tanker på “Termin-helvete!

  1. Han er en liten luring, han bebisen din. Tenk om han ble født i dag forøvrig: 10.10.10! 😀

    Men han kommer når han kommer! Too be continued!!!! 😀

    • Han kommer nok IKKE i dag, men han bestemmer selv når han skal ut. Jeg kom 4 dager før termin, så om han skulle gjort som mamma’n sin er jo i dag en passende dag 😉 Vi får se hva som skjer! 🙂

    • Vi må bare vente å se. Har vært så mye frem og tilbake på termin siden jeg ble gravid, så jeg har gitt litt opp.. Nå går vi etter 14.10, så ser vi om det stemmer eller ikke. Håper han bestemmer seg for å komme NÅ!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s