Siste oppdatering!

Vi har kommet til uke 40, og jeg er LEI!!! Nå må den lille Tigeren få ut finger’n (og resten av kroppen) og komme UT!!! Sykehus, lege og jeg er uenig når min egentlige termin er, men den er rundt disse dager, og jeg mener bestemt den lille er klar til å komme ut. Hodet har festet seg, blodtrykket mitt har steget litt, jeg har sinnsyk hodepine, mange kynnere og maserier, pluss et helt ekstremt nedpress! Slimproppen har enda ikke gått, og det irriterer meg! Nå er jeg veldig klar for at tassen skal komme ut! Uansett når han velger å komme blir dette siste oppdatering i svangerskapet mitt! Neste oppdatering er at jeg har født! 😉 

♡ Termin: Når han velger å komme

♡ På vei: 40

♡ Igjen til termin: 0 (I teorien)

♡ Kjønn: Gutt ♡

♡ Utålmodig: JA!!!

♡ Hodet ned: Jepp! Festet og klar

♡ Favoritt truse: Det som er løst og behagelig

♡ Aktivitet innenifra: Masse, men det begynner å roe seg litt nå som det er trangere om plassen. Blir mest glidende bevegelser som ikke skader ribbeina mine. Har tatt seg opp siste uken!

♡ Bestemt navn: Jepp! Men det er alltids rom til å forandre mening

♡ Vektøkning: Før graviditet: 53 kg. Vekt uke 40: 78 kg. Total økning: 25 kg (!!!)

♡ Vann i kroppen: Ja begynner å bli litt. Vises best i ansiktet og på fingrene, men også ellers på kroppen.

♡ Kynnere: Mange! Og de er utrolig smertefulle!!

♡ Humør: Vinglete.. Er sliten og lei!

♡ Innkjøpsrapport: Alt er i hus! 😀

♡ Strekkmerker: Rumpa og lårene er dekt, og fått tre små på magen.. grr..

♡ Melk i brystene: Masse! Spruter ut når jeg klemmer på!

♡ Om fødselen: Gleder meg til vår lille skatt kommer ut! Ser frem til å bli ferdig med det, og begynne et nytt kapittel. Gruer meg ikke til fødsel i det hele tatt

♡ Plager: Sinnsykt vondt i ryggen konstant, i tillegg til ekstremt mange vonde kynnere og nedpress! Sliter også med mye hodepine 😦

♡ Oppegående: Utrolig nok mer oppegående nå enn hele svangerskapet tilsammen!

♡ Sulten: Hele tiden!

♡ Matkick: Ikke noe spesielt. Spiser det jeg finner i skapet

♡ Neste kontroll: Onsdag 13.10.. Rekker vi den før fødselen? Eller blir det siste kontroll før fødsel?

4 tanker på “Siste oppdatering!

 1. Det at du plutselig har fått mer energi og føler deg skikkelig oppegående nå er et tydelig tegn på at fødselen er nært forestående 😉

  Jeg var ute og jogga i over en time en søndag pga MASSE energi, tirsdag kveld var jeg plutselig mamma! 😀

  Venter i spenning, kommer jo sørover om en uke og håper virkelig at han er ute til da så jeg får sett dere alle sammen. Såfremt formen din tillater det 🙂

  STOOOOOOR KLEM

  • Ja de sier så! Men om man skal se på alle tegnene jeg har hatt siste måneden burde han ha kommet til nå 😛 hehe.. Håper han velger å komme i løpet av helgen eller neste uke, og vi vil selvføgelig at du kommer å hilser på! I verste fall får du greie deg med bare meg og en DIGER mage! 😉

   Stoooor klem tilbake til deg og prinsessen! ❤

 2. Tenker du er rimelig lei jah! Slimproppen behøver du ikke se etter for den behøver ikke kommer… min kom ikke før jeg hadde 7-4 min mellom riene og da lekket jeg fostervann i tillegge 😉 Blodtrykket mitt ble også høyt, spesiellt under fødselen… de var faktisk engstelige for meg og sjekket meg rimelig ofte, husker ikke hvor ofte for jeg hadde lystgass…hihi 😛 Tipper Tigergutten din er like rundt hjørnet nå! Sender deg en pose fødestøv***** 😀

  • Ja merker det begynner å bli nok nå 😛 hehe..
   Godt å høre slimproppen ikke trenger å gå før fødselen er igang! Da slipper jeg å tenke at den må komme for at det skal bli fødsel! 😀
   Håper bare han velger å komme snart! Har så veldig lyst å hilse på ham og kose med den lille tigeren!!
   Tusen takk for fødestøv! Jeg skal bruke det fornuftig 😉
   Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s