Playing the waiting game

Terminen er her, og vi venter i spenning på underet som kan skje når som helst! Dessverre virker det som om lille Tigergutt koser seg litt for mye i magen til at han vil komme ut riktig enda, så da spiller vi the waiting game. Jeg har smerter fra en annen verden i underlivet, det kjennes ut som kniver som stikkes inn og vris rundt, og dette har jeg slitt med i over en måned! I dag har de forverret seg, men likevel tyder ting på at det ikke skjer noe riktig enda.

Selv tenker jeg ikke så mye på termin. Det er en random dato lege/jordmor setter for å ha noe å gå etter, men når de ikke har en siste menstrusjon å gå etter er de litt på bærtur! Jeg som ikke har hatt tante rød på besøk på 6 år har derfor ikke noen eggløsning å gå etter, og ultralydene har vært så uenige om termin at det er helt latterlig. I tillegg er det så liten prosent av babyer som blir født på temrindato at det er liten vits å gå etter den berømte terminen. Jeg sier til folk som spør når terminen min er at den er rundt disse dager, og at lillegull kommer når han kommer. Ting kan skje når som helst, men hvilken dato vet jeg jo ikke.

Så i dag tar jeg saken i egne hender legger jeg saken i soneterapauten min sine hender, og håper på at akupunktur og fotsoneterapi kan få ting i gang litt kjappere! Jeg har time kl.18, og jeg er ekstremt spent! Tenk om det funker!! Da kan jeg bli mamma i løpet av natten eller i morgen! Funker det ikke blir jeg mest sannsynlig mamma i løpet av denne uka eller neste uansett , men hadde vært utrolig kult om det funket! Jeg er klar for smertehelvete nå bare jeg får han ut!

Ønsk meg lykke til!

8 tanker på “Playing the waiting game

    • Tusen takk søta!! Prøver å slappe av som best jeg kan, men ikke lett med alle smertene. Regner med de er der for en grunn 😉
      Stor klem!

  1. Aj, ting er nært forestående. Kjempemasse lykke til, og jeg har en god magefølelse (no pun intended) for at vi snart får lese oppdateringene til en nybakt småbarnsmor. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s