39 uker på vei!

Jepp, da har jeg kommet meg en uke nærmere termin, som vil si at det er kun ÈN – 1- uke igjen til termin!!! Det er en utrolig deilig følelse å vite at man er så nærme slutten, men det blir jo litt blandede følelser innemellom da! På en måte gleder jeg meg masse til å få han ut, på en annen side er det litt vemodig nå som jeg endelig har vent meg til å gå gravid og ikke plages så mye med noe. Tigergutt er like aktiv som før, noe som gjør både meg og ryggen sliten, men det er jo deilig å kjenne liv der inne!

Nå er alt klart til bølla kan komme ut, så vi venter egentlig bare på at ting skal skje. Vuggen er redd opp, vogna er pakket ut (men ikke montert), og vi har alt av (u)nødvendig utstyr. Lillemann klager på liten plass inni magen, så vi prøver å forklare ham at det er masse plass her ute som han kan utforske! Til tross for angsten jeg skrev om i forrige innlegg gleder jeg meg masse til å bli mamma. Jeg gleder meg til å kose med gullet mitt, gi all min kjærlighet til ham (ham må dele litt med sambo da), og passe på at han får en fantastisk oppvekst. Jeg kommer til å gjøre maaange feil, men alt i alt vet jeg at både jeg og sambo er godt egnet som foreldre, og vi kommer til å gjøre en god jobb. Min kjære er i alle fall veldig klar for å bli pappa!!! Han snakker med magen hver dag, synger for den, og koser med den så ofte han kan. Hver dag sier han hvor mye han gleder seg til å bli pappa, og at han gleder seg til å møte den lille. Jeg skjønner godt hvorfor jeg elsker ham så høyt! 🙂

Om bølla ikke har kommet om en uke skal han tvinges ut! Soneterapauten min har satt meg opp på time 4.oktober, dagen før termin, for å sette nåler og trykke på punkter under føttene for å prøve å sette i gang fødselen. Hverken hun eller jeg ønsker at jeg skal gå over termin, så dette blir fryktelig spennende! Hun har fått bare gode resultater før, og jeg er veldig mottakelig for akupunktur og soneterapi, så det kan hende jeg blir mamma om bare èn uke (kanskje før, det vet man jo aldri)!

Nå skal jeg spise enda mer crap, legge på meg litt til, og bare slappe av og samle krefter til fødsel om ikke mange ukene. Om jeg går på overtid er det maks to uker til sykehuset setter meg i gang uansett, så det blir fryktelig spennende dager fremover!! 😀

2 tanker på “39 uker på vei!

 1. ååh!! så hyggelig og spennende! 🙂

  Ja, det må være litt blandede følelser rett før fødsel, koselig å være gravid, samtidig som man jo gjerne vil møte det lille nurket også, og starte livet sammen! 🙂

  åh, for en koselig situasjon du er i! 🙂

  Klem!

  • Ja det er utrolig spennende dette her! Ikke minst ventingen på at han skal komme ut!! Gleder emg helt sinnsykt til å møte den lille huleboeren som har bodd inni meg 9 mnd 🙂
   Klem tilbake!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s