Utstyrsliste til Tigergutt

Som jeg skrev i forrige innlegg er det kun 3 uker til termin, og utstyrslisten begynner å fylles ut på hva vi har av ting og tang. I mine øyne mangler vi kun ting som ikke MÅ være i hus før babyen er født, og som det ikke haster med. Jeg har ikke født barn før, så jeg er jo ikke 100% sikker på alt de små trenger og ikke trenger, derfor er det lettere å lage en liste og finne ut hva man har og ikke har. Vi har garantert en del som ikke blir brukt, men kjekt å ha! Her har dere en liste over hva vi har og ikke har til den lille tigeren vår! Ser dere noe som mangler? 🙂

Hva vi har:

 • Bilsete og base
 • Vugge/sprinkelseng
 • helsetepper
 • Dyne
 • Sengesett
 • laken
 • madrass til seng
 • gulpekluter
 • smekker
 • bleier
 • Ammeputer
 • brystpumpe
 • vaskekluter
 • badehånduker
 • vippestol
 • Baby björn Bæresele
 • Bæresjal
 • Diverse babyklær
 • sokker
 • Tykk dress
 • Tåteflasker (både plast og glass)
 • Tøybleier
 • Luer
 • Tøfler/babysko
 • Bleiebøtte og refill
 • Smokk til nyfødt
 • Nesesuger
 • Våtservietter
 • Stelleunderlag
 • Babyolje, sjampoo og salve
 • Kosebamser
 • Vognpose
 • Tepper
 • Treningsmatte så han kan ligge på gulvet (får med mamma og stemor når de kommer neste gang)
 • Morsmelkerstatning (just in case)
 • Lekegrind

Hva vi mangler:

 • Vogn + regntrekk til vogn
 • Badebalje og stativ
 • Stellebord/stellepute
 • Babygym
 • Saueskinn
 • Stelleveske
 • Rens til navlen
 • Babypudder

Klær og utstyr til meg er ikke tatt med på denne listen. Jeg har vel det jeg trenger av ammeinnlegg, ammebher, ammeklær osv, så dette er kun utstyr til babyen det er snakk om 🙂 Noen med barn fra før/bedre erfaring enn oss som vet om noe mer vi trenger som ikke står på noen av listene? Hadde satt pris på hjelp 🙂

2 tanker på “Utstyrsliste til Tigergutt

 1. Du er godt rustet, så pust ut og nyt den siste tiden! 😉 halvparten av det der hadde ikke jeg, og du ser etterhvert hva du trenger. Men vogn er kjekt i grunn da og saltvannsløsning til tette små neser, ikke alltid det holder med nesesuger, de er visst ikke akkurat behagelige å bruke har jeg i hvertfall skjønt på mi tulle 🙂

  • Føler vi har kommet på god vei i alle fall 🙂 Vogn blir kjøpt så snart lønna er på konto, og skal på apoteket å ta siste runde der så snart jeg eller sambo får penger 🙂 Tenkte ikke på saltvannsløsning til tett nese, så bra du sa det!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s