3 uker til termin

Da har bestemor dratt hjem etter 4 dager på besøk. Det har vært utrolig koselig å ha henne her, og vi har kost oss masse med prating og planlegging til lillemann kommer ut. I tillegg fikk vi ny pakke fra sambos venner i Finland i dag, som inneholdt en diger bunke klær til lillemann (nydelige luer, utedresser, dongerijakke, bukser, bodyer, jakker, gensere, tykke sokker og sparkebukser) og fine ammeklær til meg, 4 glass-tåteflasker, to par bittesmå adidas joggesko, en posedress, ett par tøfler med rangle på, ett par stoffsko, pluss veldig dyr salve som skal være bedre for babyens hud enn de du får på apotek o.l. Jeg er helt overveldet!! Det meste var nytt med prislapp på enda (tåteflasker, krem, sko og mange av klærne) så enten må de ha brukt fryktelig mye penger på dette, eller så må de ha fått det da sønnen deres ble født og de fikk aldri brukt det. Sønnen deres er ca. 8 mnd nå, så det er jo bare et svangerskap mellom de to gutta våre! Uansett var det en nydelig gave, og jeg kan ikke få takket dem nok!!

Vi hentet også ut gratispakken fra Rimi i dag, som inneholdt mye fint til både mor og barn. Så nå har vi hentet ut gratispakke fra BAM, Apotek1, Libero og Rimi. Vi har handlet inn to bleiepakker, og alt er vasket og klart til den lille kommer. Av utstyr mangler vi kun vogn, badebalje og stellebord, men det kjøper vi når vi er i form til det! Null stress! Fødselsbagen er pakket ferdig og står klar til å kastes i bilen når fødselen starter. Tenk at det er bare 3 uker til termin!! Håper jo han velger å komme ut før, for fra i dag av er han ikke lenger prematur. Det er fryktelig rart å tenke på at jeg har en fullbåren baby i magen som er klar til å greie seg selv utenfor livmoren, men jeg kan jo også slappe bedre av nå som jeg vet at han er heeelt trygg når han velger å komme.

Jeg føler liksom ikke at det er mer vi kan gjøre (ser man bort fra de siste innkjøpene) utenom å vente. Og vente.. OG vente… Kjenner jeg blir roligere og roligere jo nærmere fødsel jeg kommer, og særlig etter lørdagens strabaser føler jeg meg klar for action! Jeg føler at det er på tide at det skjer noe! Jeg har hatt vonde kynnere ofte helt siden lørdag, og jeg merker et enormt nedpress mot underlivet. Betyr det at han kanskje fester seg? Og at livmoren holder på å modnes? Vi får bare vente å se!

Han kommer når han kommer, men blir ikke lei meg om det skjer snart!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s