Roadtrip!!

I dag har jeg og en venninne lånt oss en bil av en annen venninne og tatt oss en road trip!! 😀 Hvor? Til Sverige, så klart 😉

Vi startet tidlig i morges, og kom oss til grensa. Etter en kjapp tur rundt på senteret ble små innkjøp gjort, og vi endte opp på min favorittbutikk: matbutikken!! Jeg elsker å handle mat, og det er en fryd å gå å se på forskjellige matvarer og planlegge hva man skal lage til middag eller til kaffekosen. Det ble full handlevogn med litt av hvert, dog overraskende lite kjøtt 😛 hehe… Noen pakker bacon og 2 kg kyllingfilet var liksom nok.. Ikke var vi på polet, og ikke kjøpte vi røyk siden ingen av oss røyker. Hadde vi blitt stoppet hadde tollerne blitt skuffet 😉 hehe…

Siden jeg hadde sukker i urinen på forrige kontroll må jeg holde meg unna godteri og brus som best jeg kan, men det forbudte er jo alltid best, så det ble litt godteri lell. Men nå skal det sies at hadde jeg ikke vært gravid hadde det blitt MYE mer, så jeg må få være LITT stolt av meg selv! 😀 På turen hjem så vi to fantastisk flotte elger (som sikkert gleder seg til elgjakta) og en fugl vi ikke er heeelt sikker på hva var. Den var diger, hadde lang hals, kort nebb, og veldig lange bein. Etter å ha ekskludert gås, svane, trane og stork kom jeg frem til at det KUNNE jo være gribb, men halsen var litt for lang til det. Etter å ha foreslått og forkastet gribb ble flyvende dinosaur foreslått av moi, men vi kom vel til slutt frem til at det måtte være en flamingo på rømmen fra Kristiansand dyrepark. Så om de mangler en flamingo er den på vei til Oslo!!

Da jeg kom hjem laget jeg pannekaker med bacon og hjemmelaget blåbærsyltetøy til min kjære, og vi fikk oss en deilig middagshvil før han tuslet seg på jobb. Nå skal jeg nyte hjemmekveld i lenestolen mens mannen jobber, og prøve å ikke spise opp alt godteriet på èn gang. Men som gravid har man ræva viljestyrke på sånne ting, særlig når man har fått beskjed om å holde seg unna… *sukk* Kom viljestyrke og treng deg på, her skal du motstand finne!! 😛

Ha en fantastisk fredag alle sammen!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s