FLINK!!!

Da har jeg vasket alle gulv to ganger, vasket ned badet fra øverst til nederst, vasket og hengt opp to maskiner med klær, tømt oppvaskmarskinen, tørket støv i alle rom, snakket en og halv time med bestemor på telefon, sortert to søppelsekker med klær og dusjet. Tidligere i dag laget jeg middag til min kjære, og snill som han er ryddet han opp etter middagen. 😀

Nå er jeg utslitt men veldig fornøyd med meg selv!! Bekkenløsningen begynte ikke å plage meg før jeg satt meg i lenestolen, og den gjør jo ikke vondt så lenge jeg sitter stille. Så nå skal jeg spise muffins jeg bakte i går, drikke litt frukt smoothie jeg lagde i ste, og kjenne på de herlige bevegelsene til min elskede Tigergutt og nyte å ha leiligheten for meg selv mens min elskede samboer er på jobb.

Livet er herlig! 😀

2 tanker på “FLINK!!!

  1. Så utrolig flink du er! Her blir det nok veldig lite husarbeid fremover. Var på sykehuset i går med premature rier. Fikk heldigvis roet ned livmora med pille, men må ta det med ro. Syns det var litt tidlig å skulle avgårde på sykehuset allerede i uke 29 + 4… Nå håper vi bare hu blir inne frem til tidligst uke 37.

    • Ja må si jeg er veldig fornøyd med meg selv! Med så lite energi jeg greier å oppdrive om dagen er det jo et under bare å greie å stå opp 😦

      Men det var ikke bra å høre om sykebesøk!!! Veldig bra de fikk stoppet riene, men fryktelig kjipt likevel! Hvordan går det med deg? Ble bekymret nå! Men hun holder seg nok fast litt til skal du se. Jeg skal ha før deg, alt annet er urettfeigt, så du har det med å vente!! 😉 hehe… Håper du får slappet av og at din kjære passer på deg, lillemor og voffsen. Du må først og fremst tenke på å ta det rolig fremover!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s