Pakking del 1

I dag har min elskede samboer fått tak i mange kasser, og jeg kan begynne å pakke ned tingene våre til flytting!! Jeg er i ekstase!! Han er så flink som ordner opp for meg så jeg kan finne på noe når jeg er hjemme alene 😀

Jeg har allerede fått pakket 8 kasser, og det meste er dvd-filmer, cd’er, bøker og elektronikk som wii’n og annet stuff. Er bare så deilig å få begynt med dette nå! Vi tar jo over leiligheten 25. juli, og da er første pri å få inn sengen og sacco’n så jeg slipper å bo på denne hybelen mer! De fleste klærne mine er allerede pakket (de passer jo ikke likevel nå osm magen er så stor) og jeg må ærlig talt si at det endelig begynner å gå opp for meg at vi har fått leilighet og skal bort fra denne plassen!

Det må sikkert se ur-komisk ut for de som ser inn gjennom vinduet nå. Her hopper jeg rundt på krykker, vrikker litt på rumpa i takt med musikken, og magen bulker ut til alle kanter når Tigergutt danser sammen med mamma 🙂 Samtidig prøver jeg å pakke ned ting i esker, og det er ikke så lett når man trenger krykker for å komme seg rundt 😛 hehe… Men bare tanken på at jeg kan begynne pakkingen gjør at smerten bare kan være der. Den minner meg på at jeg ikke må løfte tungt, og den er der for å minne meg på å ta pauser slik at lille skatten i magen ikke blir for sliten.

I tillegg begynner ting å falle på plass utstyrsmessig. Komfyr (induksjon 😀 ), oppvaskmaskin og vaskemaskin er på plass, vi har gjesteseng i orden (min gamle) og om ikke lenge skal vi prøve ut sengen til svigers som er nesten ny og 180 x 200. De kan ikke bruke den siden den er for varm, og de vil heller ha en til 4000,- som er lik den de har på hytta. Sengen kostet 18-19.000 da de kjøpte den, men den koster mellom 28.000 og 32.000 i dag!  Avtalen er at om vi vil ha den kjøper vi seng til dem i bytte. De vil ha en til 4000,- ca så da får vi ekstremt dyr seng til en ekstremt billig penge! De kjøper også grytesett og bestikk til oss i innflytningsgave, og da sparer vi masse penger der. Jeg har faktisk verdens beste svigerforeldre, men det har jeg aldri tvilt på 😀 Vi mangler også kun de store tingene til babyen, og pengene til å kjøpe det er på sparekonto, så det er bare å dra kortet når vi har flyttet.

Jeg er så glad nå!! 😀 😀 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s