Ny header (igjen)

Jeg var ikke helt overbevist om at den nye headeren min passet inn på bloggen, og etter litt om og men fant jeg ut at det er på tide å bytte. Så nå har jeg jobbet hardt (hele 30 min) på den nye headeren, og ble selv veldig fornøyd!

Hva syns dere? Tilbakemeldinger tas imot med takk! 😀

Btw: for at det skal bli lettere å se hva som er gjort nytt osv så det blir lettere for dere å rette på feilene mine, legger jeg ut headerne her når det blir lagt ut nye… På den måten kan dere følge bedre med og komme med innspill 🙂 

Header nr. 1

Header nr. 2

4 tanker på “Ny header (igjen)

 1. Oj, vanskelig dette. Etter min smak synes jeg det ble litt vel mange vannrette linjer, noe som gir et litt stakkato inntrykk. Tigeren likte jeg veldig bra. Teksten, og fonten brukt på teksten, likte jeg også.

  Jeg ville gjort en av to ting: Enten «henge» headeren i den midterste linjen (og slettet den nederste vannrette linjen) eller tatt vekk begge de to nederste linjene. Den typen header du har passer også best når den glir over i bakgrunnen (gradient)… men igjen, det er meg og min smak…

  …og smaken er som kjent som baken… delt… eller bare rævva, som noen også sier. 😀

  • Tusen takk for innspill!! 😀

   Er enig med deg om at det ble mye vannrett, og skal ta bort de to nederste å se hva som skjer. Men hva mente du med at headeren bør glir over i bakgrunnen? Hvilken bakgrunn, og hva skal gli over i hva? Men skal gjøre forandringer å se om det blir bedre 😉

   • Å «gli over i bakgrunnen» er min fornorskelse av det engelske ordet «gradient». «Fade ut» er kanskje en bedre beskrivelse? 🙂

    I og med at themet på bloggen gir et ganske mykt og behagelig inntrykk, bør headeren være «soft» og fri for «skarpe kanter».

    Av de to alternativene, liker jeg nr 2 best. 🙂

    Men igjen: Min smak er ingen fasit. Men alltid greit å sparre litt når man er kreativ. 🙂

   • Ja jeg skjønte det med gradient, mne skjønte ikke hva på headeren som kunne fades 😛 Blond vet du 😉 Prøvde å myke opp kvinnfolket og tigertegnet, så ble jo bedre 🙂 Liker absolutt nummer to best selv siden det ble litt mer minimalistisk. Var litt for mye som foregikk på nummer 1 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s