17. Mai!

Oppe 06.30, dusje, sminke seg, på med rosa finkjole som har plass til magen, så ned til frokost! Videre til barnetog, middag hos en del av familien, så er det klart for borgertog, is, pølse og diverse andre godsaker. Videre derfra til kaffe og kake hos annen del av familien før jeg skal kollapse på sengen og sove så lenge jeg vil i morgen!! Det er 17. Mai, og Jeg koser meg! Stemningen er på topp, og Tigergutt sparker vilt og vil tydeligvis være med å feire «bursdagen» til Norge. Jeg er i hjembyen, og selv om min kjære ikke er her sammen med meg, er det deilig å bare roe ned og kose meg med familien.

Jeg håper alle får en fantastisk dag!!!! Gratulerer med dagen, Norge!!! 😀

HURRA!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s