Magebilde!

Det er to uker siden sist, og det er tid for nytt magebilde! Tigergutt vokser og vokser, og magen min blir naturlig nok større og større. Moro å se hvor forandret den blir på så kort tid, samtidig som den er lik seg selv! Jeg har sluppet unna strekkmerker så langt, og hååååper det fortsetter slik! Nå som Tigergutt har blitt stor kan man se på magen hvor han ligger, og også kjenne daglige spark utenpå magen 😀

Legger ut to bilder: det med grønn topp er tatt om morgenen, og det med hvit topp er tatt om kvelden. Magen endrer seg fra morgen til kveld, så er moro å se! 😀 Her er i alle fall Tigergutt 18 uker gammel, og magen har blitt skikkelig rund og fin 🙂

18 uker tatt om morgenen

18 uker tatt om kvelden

6 tanker på “Magebilde!

 1. Så fin mage! 🙂 Nesten litt misunnelig jeg.. Hehe!

  Heldig om du slipper strekkmerker ja, de som ikke får strekkmerker har som regel mer elastisk hud og unngår derfor ofte også den slappe huden etterpå.

  • Tusen takk! Er veldig glad for at jeg har fått skikkelig baby-mage nå så jeg ikke bare føler at jeg ser lubben ut 😛 hehe… Jeg håper jeg slipper unna strekkmerker!! Siden mage og pupper har blitt enormt store enn det de pleier å være, og ingen strekkmerker har kommet, har jeg jo litt håp om å slippe, men kommer de så kommer de 🙂

   *smører på litt ekstra body lotion just in case* 😛

 2. Spis mye frukt for å unngå strekkmerker! For det handler jo om fuktighet utenpå så vel som inne i kroppen! 😀 (nei, har ikke noe vitenskapelig belegg for det, men både storesøster og mamma gjorde det pluss at de smørte seg. De har ikke en liten strekkmerke en gang!)

  Wow! Magen er stor! Grattis! Ser jo fantastisk ut! gruer du deg til å føde når du ser hvor stort det er som skal ut allerede?

  • Frukt er notert 🙂 skal mest sannsynlig ha keisersnitt, men blir det naturlig fødsel overlever jeg det også 😉 gruer meg ikke, bare gleder meg masse til å ikke være gravid lenger! Passer ikke til meg har jeg funnet ut. Passer nok bedre som mor enn gravid 😛

 3. Hvordan huden er bygget opp er arvelig, om man har elastisk hud eller ikke, så det er nok det som er grunnen og ikke frukten. 😉

  Men skitt au, man stryker ikke med selv om man blir seende ut som en strievegg heller.. Hehe! (Jeps, finfin beskrivelse av magen min som jeg fikk av fysio! 😉 )

  Det er merkelig hvordan noen trives som gravid og noen ikke. Jeg elsket å gå med kul på magen, men du og også andre jeg kjenner bare gleder seg til ungen kommer ut. Og det har ingenting med plager å gjøre heller, bare hvordan man føler seg antakelig. Snodig og fascinerende! 🙂

  • Magen blir som den blir. Jeg håper bare den ikke får alt for mye merker 😛 hehe… Fin på det vet du 😛

   Jeg elsker å ha kul på magen, jeg er bare veldig plaget med sykdommer og smerter i svangerskapet, så gleder meg til ungen kommer ut så jeg kan begynne på soneterapi igjen og bli kvitt plagene. I tillegg passer jeg nok mye bedre som mor enn som gravid, så gleder meg til å begynne på et liv med en liten tass 🙂

   Det er så individuelt hvordan man føler seg som gravid, og jeg er glad ikke alle har det som jeg! Men alt i alt er det jo verdt det når man ser på belønningen 🙂 ååå!!!!! Gleder meg så masse til gutten kommer ut så jeg kan kose med han!!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s