Mage-bilde!

Da er det tid for nytt mage-bilde!! Jeg er nå 15 uker + 3 dager, og det vises tydelig at den lille vokser i stort tempo nå! Siden jeg har minimalt med fett og mye muskler vises det ekstra godt, og er jo stas når man faktisk kan SE at jeg er gravid! 😀 I dag kjente jeg første sparket utenpå magen også (sikkert fordi jeg lå å trykte på magen) og det var en veldig spesiell opplevelse! Sikkert lenge til det skjer igjen 😛  Her er i alle fall magen 15,5 uker på vei 🙂

Stooor mage

2 tanker på “Mage-bilde!

  1. Wowsa ja! ;-D Men ja, det ser ut som du er gravid og overhodet ikke tykk! Hadde jeg ikke visst bedre, ville jeg trodd du var lengre på vei! Mamma sier at når babyen vokser så fort, så er det tegn på gutt…..men det samme sa hun om niesen min før hun ble født for 1 1/2 år siden.

    Varme søndagsklemmer…. (og bra du har den headern du endte på! ) 😉

    • Ja jeg har fått skikkelig mage nå, så er ikke tvil lengre! hehe.. 😛 Vi får se om det blir jente eller gutt 12. mai. I følge mamma blir det jente grunnet hjerteslagene, svigermor mener det blir jente grunnet mageformen, og en venninne som jobber på sykehus mener hun kan se det blir jente ut fra ultralydbildene. Blir veldig spennende dette!

      Varme og solrike søndagsklemmer til deg også! (og liker den nye headeren! Bra du kom med innspill!!) 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s