Ny telefon!!

Min kjære beviser nok en gang at han er GAL!!! Jeg har lenge bannet over telefonen min, men den er jo fin den, så jeg har ikke tenkt så mye over det. (tull og tøys.. tenker på det hver jævla dag!!) Jeg har også siklet på den dyreste av de dyre (i mine øyne) nemlig en sony ericsson xperia X10! Det er nyeste telefonen til denne produsenten, og eneste touch-telefonen som har fått 6 på omtrent samtlige tester. Prisen er da også deretter!! Den koster fra 6000 og «ned» til 4500 uten binding. Det er penger jeg IKKE har, så da har jeg gått i stillhet og tenkt at det ikke er lenge til bursdagen min (bare 6,5 mnd..) og kanskje noen ville spleise 😛

I dag tidlig fikk jeg beskjed fra min kjære at det er en overraskelse til meg på kjøkkenet! Jeg trodde han hadde kjøpt blomster eller noe jeg liker å spise (jeg er en enkel jente) men så kommer han traskende etter meg! Hmmm… så tidlig ute av sengen, skatten min? Han løfter på jakken sin, og under der ligger en flunkende ny telefon! Det er jo drømmetelefonen!!!

En kompis av han kjøpte telefonen for en uke siden, men trengte desperat penger i går, så han spurte min kjære om han visste noen som kunne tenke seg en slik telefon. Det gjorde han, så han fikk kjøpt den for under halv pris! Så nå har jeg ny telefon med 8 GB minnekort, og stor stemning! Jeg er lykkelig! 😀

Fine telefonen!

Fine telefonen!!!

2 tanker på “Ny telefon!!

  1. Gratulerer.
    Og hva er dommen så langt? Vurderer å anskaffe den samme selv, men ikke alltid like lett å stole på de ulike nettsidenes tester.

    • Takk! 😀

      Dommen er at den er stor, men det er den verdt! Den er rask, enkel i bruk, og man kan få uendelig med funksjoner på den. Internettet funker bra på den, særlig om man bruker opera mini. Har du spotify premium kan det brukes på den uten problemer. Alt i alt får den 6 fra meg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s