Tiger-baby!

Jeg fikk vite av Trollapen i går at jeg får ikke bare en baby, jeg får en TIGER-BABY!!! 😀 Jeg tror fullt og fast på stjernetegn og kinesiske tegn, og beskrivelsen av tiger passer omtrent perfekt til meg. I den forbindelse måtte jeg jo lese om hvordan min lille skatt kommer til å bli som person ifølge kinesisk trosystem, så jeg bladde opp på Google. Her fant jeg en fantastisk side som heter www.usbridalguide.com og jeg må si jeg bleoverrasket over hvor bra beskrivelsen av tiger er der.

Jeg er Ild-Tiger, og ikke minst skorpion-tiger. Dette er to kombinasjoner som er ganske så kraftfulle, og just for fun har jeg copy pastet innbeskrivelsen av disse to!

SCORPIO TIGER
This is the most intense Tiger of them all. Scorpio Tigers are deeply emotional and sensitive people, extremely focused on the task at hand. They are strong-willed and motivated and don’t like contradiction.

THE FIRE TIGER 1926 AND 1986
Eccentric and dramatic, Fire Tigers are aglow with passion and verve. They are outgoing, expressive and look on the bright side of things. They have the Tiger’s natural ability to lead others and are able to excite others simply with their own gift of enthusiasm. They can be funny and have great senses of humor. Tigers are powerful speakers and have the ability to command and persuade crowds through speech. Their own seemingly endless supply of energy can make them appear a bit dramatic, and it may make them more sensitive to cautious or down-to-earth approaches in others.

Her er en kjapp beskrivelse av Tigeren generellt:

Tigers do not find worth in power or money. They will be completely honest about how they feel and expect the same of you. On the other hand, they seek approval from peers and family. Generally, because of their charming personalities Tigers are well liked. Often, failing at a given task or being unproductive in his personal or professional life can cause a Tiger to experience a depression. Criticism from loved ones can also generate this type of Tiger reaction. Still, like all felines, Tigers always land on their feet, ready for their next act in life, pursuing it with unyielding energy and hunting it infallibly.

Tigers are also incorrigibly competitive – they simply cannot pass up a challenge, especially when honor is at stake, or they are protecting those they love. Tigers are unpredictable and it would be unwise to underestimate their reactions. They may appear cool, but they have the Big Cat’s instincts to pounce at a moment’s warning. Natural leaders, they have a strong sense of their own dignity, and if they find themselves in the ranks, they can be stubborn and obstinate. In positions of power they can be difficult though stimulating bosses. Tigers are intelligent, alert, and farsighted. They have their fingers on the pulse. Good strategists and tacticians, they often have a hidden agenda. As long as they do not risk their luck too often, and keep their restless nature under control, their tactics usually pay off in life.

Så da lurer sikkert dere på hva som står om min lille skatt? Tiger-babyen blir da Metall Tiger siden hun blir født i 2010, og det tror jeg kan bli ganske så interessant!!

THE METAL TIGER 195O AND 2010
The Metal element gives the Tiger its sharpness in action and speed of thought. Tigers born in the Metal year like to stand out in a crowd. With an inspiring assertiveness and competitive demeanor, they determine their goals and then do anything necessary to achieve them. This good-looking character sometimes suffers from mood swings and temper tantrums. The Tiger can be known to jump to conclusions or to act too quickly without weighing the options or understanding the consequences. This is a flaw Tigers must learn to curb.

Jeg vet jeg og min kjære (og da særlig min kjære som må deale med TO tigre) kommer til å få en liten utfordring med den lille, men det kommer nok til å gå bra. Som Tiger-mamma håper jeg at jeg kan forstå den lille bedre, og at jeg kan sette meg bedre inn i situasjoner hun havner i. Jeg vet i alle fall at jeg gleder meg masse til å få en liten Tiger i hus, og alle skjønner vel hva lillegull kommer til å få som nick her på bloggen 😉 hehe.. Det kunne faktisk ikke blitt mer perfekt at babyen blir Tiger!!! 😀


12 tanker på “Tiger-baby!

 1. Jeg må innrømme at jeg nesten lurte på om du timet å få ungen din akkurat i år! For det var jo nesten for ufattelig til å tro at ungen din tilfeldig skulle bli en tiger det med! Men hey! Du visste ikke engang at det var tigerens år! He he….Skitkult! Masse gratulasjoner igjen! Jippi!

  Ønsker typen din masse til lykke med å takle TO tigerinner i huset! Ha ha ha! Det går seg nok til når han har klart deg så langt. 😉

  Selvsagt stjernedryss fra meg i dette innlegget! 🙂

  • hehehe… litt vanskelig å planlegge barn når man går å tror man er steril 😉 Men hadde faktisk ikke fått sjekket babyen tegn enda før du sa det, og ble overlykkelig over resultatet! Min kjære er metall hane, så siden babyen blir metall tiger får den litt av begge to 😉 hehe..

   Han er forberedt på det verste tror jeg, mne han kommer til å greie seg fint! Når han takler meg så må en til bli bærre lækkert! 😀

   Absolutt kred til deg som opplyste meg om den fantastiske nyheten!!! 😀

 2. Hi hi hi…

  Det var det første jeg tenkte da jeg leste at du venter unge i grunn, siden du er tigerinne! Så bare hyggelig! jippi!

  Oi, han er hane???WOW! Det er alfa-tegnet de lux jo! Da tror jeg han i hvertfall skal takle to tigerinner!

  Artig at ungen din er metall-tiger…litt sånn super-mann på svensk: stål-mannen. Tigerinnen din blir jo da stål-tigern! 😀

  • hehe.. det er korrekt 😉 Han er i alle fall alfamann så det holder, så er ganske så sikker på at han kommer til å takle dette bra 😉
   Vi får se om ungen slekter på meg eller han når det kommer til valg av livsfilosofi og levemåte! Kan bli interessant 🙂

 3. Lest litt mer igjennom det du har skrevet om livet ditt i det siste, og leste kommentaren din igjen om at «alt skjer for en grunn»….og jeg lurer nesten virkelig på om tiger-baby virkelig er en god grunn! For som du selv skriver: du har jo så og si vært steril, og så av alle tider du blir gravid på av de små sjansene du hadde for å bli det, så er det i tigerens år! Neste gang det er tigerens år, er jo om tolv år!

  Jeg blir nesten litt overtroisk av å se det i det perspektivet!

  btw, lenken du festet her om astroguide, funker ikke. :-/ Tenkte jo å lese litt mer om elementet «metal» siden mannen min også er metal, men buhu! lenken vil ikke!

  • Ja jeg må si jeg fikk litt sjokk da jeg fant det ut! Jeg kunne jo umulig få til bedre klaff enn det, og min kjære ble også ganske overrasket 😛
   Skal se om jeg får fikset lenken… det fungerer her, så er ikke så mye jeg kan gjøre. Men om du bare skriver inn adressen i url-feltet må det da funke? Eller du kan prøve med annen nettleser 🙂 Google chrome funker bra 🙂

 4. yes…da kom jeg inn på siden gjennom å søke på google! Takk for lenke tips! ER en av de beste sidene for kinesisk stjernetegn i grunn! JippI!

 5. Når jeg leser om tigeren her, så er det ikke så negativt som jeg er vandt til å lære om det fra thailandsk tolkning av tigeren. jf at det er derfor man prøver å ta kontroll på tigeren ved å buddhistisk sjamanistisk tatovere den på ryggen….jf sherekan, tigeren i Mowgli osv…de fleste thaier tolker tigerens år i år som et dårlig år på globalt basis! Dvs at det er mange katastrofer å vente både økonomisk og værmessig i tigerens år. Men etter endt år, vil man komme sterkere ut av det hvis man bruker tigerens år klokt…..Så tigeren generelt har et tvetydig ry blandt mange østelige troende…..

  Rent subjektiv, så har de fleste tigre jeg har møtt på, vært litt for domminante og selvsentrerte etter min smak, noe som har forsterket mine tanker i negativ ry om tigeren…Men skal innrømme at du er en av de bedre tigrene jeg leser om. 😉 Og på denne lenken her du har om tigeren, så må jeg revurdere min gamle oppfatning av tigeren generelt. Time will show. 🙂 Man lærer så lenge man lever! 🙂

  • Tigeren er ikke så ille som alle skal ha det til. Tigeren er majestetisk, og det kan få den til å virke litt overlegen og selvsikker. Men innerst inne har den et hjerte av gull, og tar vare på alle den bryr seg om 😉 Men om noen terger den angriper den hardt og brutalt 😛

 6. Jeg syntes det likevel er skit-kult at du skal få tigerunge! For føler at det virkelig er perfekt for deg, selv om jeg ikke kjenner deg! :-/

  Men snakket litt med mor om tigeren i går i forbindelse med tiger-året og deg igjen. Hun sier at joa, vi vil gjerne alle ha det beste i tigeren, som er styrke (viljestyrke) , og derfor tatoverte hun tiger på ryggen sin hos en thailandsk buddhistisk munk. Men også fordi tigeren hun har på ryggen skal passe på henne for det som skjer bak ryggen på henne, bekjempe hennes fiender og det som er….

  Men som hun også sier: Heller være en tiger selv enn å bli utsatt for en tiger….og nå som vi utsettes for tigerens år, er det om å gjøre å være tigeren selv og komme styrket ut av året; ikke å la seg bli slått ut av tigeren.

  Allerede har det vært mye som har skjedd globalt i tigerens år: katastrofe i haiti og …darn! Hva var det andre stedet igjen? cuba? Og så har det finansielt ikke gått bedre for Usa…..og i Thailand er det krisestemning politisk, …

  Men på den annen side: det er ALLTID krise et eller annet sted i verden, tigerens år eller ikke….

  btw, sjekk hva jeg tidligere har skrevet om tigerens år i år. 😉

  http://delirium.vgb.no/tag/tigerens-ar/

  Snakket litt med drage-nymph (per blogg vel og merke) for en stund siden, og jeg visste ikke tidligere at hun var drage før hun fortalte meg deg. Og da vandret tankene til dere to som tegn…som jeg skriver i bloggen min (se lenk over) så er det de to tegnene som virkelig er yin yang i forhold til hverandre.De to tegnene som passer minst sammen…(ps, skal ikke rippe opp i det, kjenner ikke deres historie og føler jeg ikke har rett til å snoke,.Men ser på det som en kuriositet hva angår deres tegn. Man kan spørre seg: er det tegnene eller tilfeldighet?)

  Viktig å huske på at alle tegn har mye godt og vondt i seg, hvert tegn har sin styrke og svakhet. Men det er lov til å få sin personlige preferanse og sin formening. Feks så har jeg selv ikke vært så begeistret for hane og tiger tegnet når jeg har møtt på den type mennesker (no offence! ) Store søstera mi er hane, eksen min var hane og to andre kompiser jeg har hatt, har vært hane, og jeg har dessverre nok alltid hatt problemer med hanetegnet. Så har liksom ikke blitt videre begeistret for haner . Tigerens tegn har jeg hatt litt i mot av de grunner jeg sa, som feks har de jeg har møtt på fort har tatt mye space i rommet og har vært utrolige selvopptatte. Jeg har ikke hatt kriser med tigre som jeg har hatt med haner, men jeg har bare liksom ikke falt helt for tigre. Men du er unntaket, og jeg husker jeg ble positivt overrasket over at du faktisk hadde det tegnet og ikke var som andre tigre jeg har «møtt».

  Anyway…jeg syntes det er spennede at du følger med i kinesiske stjernetegn og kan litt om det. Ikke mange andre jeg vet om som kan litt om det annet enn familien min i grunn. 🙂

  Håper du tolker det jeg skriver i beste mening, for jeg mener alt jeg skriver mest som diskusjonsmateriale og som tankelufting på siden din. 🙂

  Masse varme tanker til lille tigeren din! (Passer litt at du kaller henne prinsesse til tross for at du ikke vet kjønnet enda…for hvis det er som du sier, at tegnet har noe majestetisk over seg, må jo det være seg at det er en prinsesse i magen din. ) 😉

  Mvh trollapen, som er født i vann-hundens tegn (buhu! Vil mye heller være grise-tegnet! Eller et annet tegn! Ja ja, men hundetegnet stemmer veldig bra med meg, så får jo godta at jeg er det.)

  • Veldig bra kommentar, og jeg er enig med deg! (var så lang at jeg orker ikke gå gjennom enkeltpunktene;) ) Jeg vet innerst inne at det blir jente.. 😉 Får jeg beskjed om at det blir gutt blir jeg mildt sagt sjokkert!!! 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s