Jeg gir opp…

Først sperret wordpress bloggen min uten å gi meg varsel, grunn eller beskjed på noe vis. Etter 4 mail fikk jeg fortsatt ikke svar, og jeg følte bloggen var fortapt. Det var jo greit nok det, men mye styr å lage ny som ser likedan ut. Så sletter jeg bloggen min, starter en ny, og etter TO døgn får jeg endelig svar, med beskjed om at bloggen er åpnet igjen om jeg fjerner èn setning i et innlegg. Javel? Men bloggen er jo slettet! Hvordan kan jeg da gjøre noe? Men den gamle forsvinner ikke selv om jeg trykket på the final link man får på blogg.

Så hva gjør jeg nå? Fortsetter jeg her på min nye blogg, eller skal jeg gå tilbake til den gamle??

4 tanker på “Jeg gir opp…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s