Sjekking er som bubbleshooter

Har dere spilt spillet bubbleshooter? Det er nett-spillet man blir hekta av. Man skal skyte fargerike bobler inn i bobler av samme farge. 3 like eller mer fjerner boblene, og jo flere man skyter ned jo flere poeng får man. Når jeg spilte dette sist (for 5 minutter siden) kom jeg til å tenke på likehten mellom dette spillet og sjekking. Ganske interessant faktisk!

I bubbleshooter er det viktig med presisjon. Man må sikte ut målet sitt, for så å skyte. Målet er å treffe noen med samme farge som din boble, og dermed danne en match som gjør at det eksploderer. Og er ikke sjekking slik? Man sjekker jo for å finne en man passer sammen med, enten i senga eller som partner. Man leter etter en som har samme farge som en selv. Når man sjekker peker man seg ut en man tror er samme farge, og skyter seg bort. Noen ganger treffer man, andre ganger har man siktet feil og bommer totalt. Dermed hoper det seg opp bobler (eller menn/kvinner)  som ikke skal være der, og som kan væe vanskelig å få bort.

I bubbleshooter er det også viktig å ta sjanser.  Noen ganger er boblene du vil skyte på innesperret av andre bobler du ikke vil skyte på, og man må prøve å komme seg i mellom. I sjekking er det det samme. Står boblen personen du vil tak i sammen med andre er det viktig å komme seg forbi disse for å komme til den emd samme farge. Det kan bli en utfordring, og har man ikke hjelp av andre kan det bli en utfordring.

Noen ler kanskje av denne sammeligningen, men tenk på det før du avskriver det helt. Ta deg en runde bubbleshooter og tenk på hvordan det kan forbindes med sjekking. Have fun! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s