Gulvvask – en sann plage!

Har du noen gang hørt om noen som liker å vaske gulv? Ikke? Ikke jeg heller! Er i skrivende stund på jobb i butikken, og vinteren setter sine spor inne på den fine parketten. Klokken er nå snart halv tre, og på de 3,5 timene jeg har vært her er gulvet vasket fire -4- ganger!! Hadde det i det minste vært en liten butikk, men NEI DA! Her er gulvflaten så stor at atlanterhavet er lite i forhold! (Selvsagt skrevet uten å overdrive) Heldigvis har jeg funnet en effektiv metode, og det går relativt greit unna. Det er også få kunder i butikken så langt, så det er ikke så mange som tråkker på det nyvaskede gulvet mitt.

Men som det positive lykketrollet jeg er finner jeg noe positivt her også, utrolig nok. Vasker man gulv på størrelse med atlanterhavet (husk: ingen overdrivelse) så blir man uhyre sterk i armene etterhvert, og man kjenner man har trent armene hardt. I tillegg er ikke dette varmeste butikken å jobbe i, så det å vaske gulv hjelper virkelig på å få opp temperaturen i kroppen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s