Nyttårsforsetter

Godt nyttår til alle sammen!

Siden alle skriver om nyttårsforsetter må jeg jo henge meg på strømmen! Mine er ganske greie egentlig, og burde være lett og følge.

  • Reise mer. Gjerne korte helgeturer annenhver måned eller noe i den duren
  • Møte nye mennesker, og ha det moro med de jeg kjenner fra før
  • Se etter større leilighet til meg og min kjære
  • Fortsette å være glad og lykkelig med livet!

Jeg føler på meg at 2010 er mitt år, og at det kommer til å bli det beste året ever! Jeg har bestandig tenkt at etter nyttår fortsetter alt i gamle spor, men nå som jeg ikke trenger tenke mer på økonomi på en negativ måte og resten av livet er herlig, sitter jeg igjen med en fantastisk følelse! 2010 har startet perfekt, og det braket løs med diger nyttårsfest med de fleste av mine kjære venner og min elskede kjæreste, og standarden har bare steget etter det. Nå er jeg ferdig med alt som heter depresjoner, helsen er stigende til tross for at kroppen motarbeider meg, jeg har ikke flere negative, onde mennesker i livet mitt som prøver å ødelegge,  jeg er omkranset av positivitet på alle kanter, og vinteren har vært helt konge så langt! 8 uker igjen til våren kommer, og dagene blir stadig lysere! Dette året kommer til å ROCKE!!!

Håper alle har hatt en like bra start på året som jeg! 😀

*smask*

2 tanker på “Nyttårsforsetter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s