Trist julemusikk

Jeg skjønner hvorfor så mange begår selvmord i julen. De er ensom, alene, og overalt er det mennesker som er glade og spretne. Men har noen tenkt over at 85% av julemusikken som spilles overalt er trist, kjedelig og handler kun om hvor viktig det er å være med familie og venner i julen, hvis ikke er du ingenting?

Jeg står i butikken å hører på 6. jule-cd’n, og det er IKKE mange sangene som er glad-musikk! Jeg mener bestemt det er viktig å få inn bedre julemusikk! Få inn noe som gjør mennesker glade istedenfor triste! de resterende 15% som er bra og happy-feeling på er jo til gjengjeld genial! Mer av sånt!!! 😀

4 tanker på “Trist julemusikk

 1. NICE!! Det har vi IKKE her på jobben! 😛 hehe… men kjøpte to som var bedre enn de som var her da. Av 40 sanger er det 5 som er litt liv i 😉

 2. Hehe, Tone da! Her må eg virkelig seie meg uenig! Det finnes så mykje trivelig og koselig og ikkje minst VELDIG positiv julemusikk, at det e no slettes ikkje nødvendig å henge med leppa og høyre på juleplate nr 6 med trist innhold! Haha, du ass – Prøv Hans Rotmo sin Vårres Jul, no e D.D.E jul igjen, Hei hå nå er det jul igjen – og du kan finne så mange glade julelåter av bl.a Nat King Cole, Frank Sinatra og uttallige andre amerikanske artister. Prøv Mel&Kim med rockin around the christmas tree! 😉

  Du får det du fokuserer på må huske, kjæremin 🙂

  Nusser

  • hehe.. ja jeg vet jo det. var liksom det som var på jobb, så hadde ikke noe valg… så bare jeg som syter unødvendig etter 7 timer med trist julemusikk 😉
   Takk for gode forslag kjære!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s