Julekalender!

Mamma’n min er verdens beste! Vi har våre oppturer og nedturer som alle andre med sine mødre, men uansett hvor mye vi har kranglet opp gjennom årene vet jeg mamma er veldig glad i meg, og støtter meg uansett hva jeg veldiger og gjøre! Mamma har også en veldig god egenskap, og selv om jeg ikke liker jul setter jeg stor pris på at hun gjør den innsatsen hun gjør.

Hvert år lager nemlig mamma julekalender til alle sine tre barn, inkludert meg, selv om jeg har flyttet hjemmefra og blitt relativt voksen. Spenningen ved å våkne hver morgen og se hva ma har fått er like moro hver gang. For mamma lager nemlig hjemmelaget julekalender med pakker! så i kurven under vinduet ligger det i denne stund 19 pakker og venter på at jeg skal åpne dem, èn etter èn! Spenningen stiger i takt med forventningene for hva som befinner seg i neste pakke, og det er nesten ikke til å holde ut! Desember er en bra måned! Selv om julen ikke har noen betydning for meg er det beste vintermåneden uansett! Det er lys overalt, forventningsfulle bran og voksne går og gleder seg til julaften, og ved vinduet står julekalenderen min! Desember er bra 😉

Tusen takk mamma, for den fine julekalenderen min! 😀

3 tanker på “Julekalender!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s