Ny blogg, nye muligheter!

Etter ett år med The Tigercave har jeg funnet ut at det er på tide med ny frisk. Livet har forandret seg dramatisk på det året jeg blogget om lekekamerater, sjekking, sex og alt som hører med, men nå føler jeg den tiden er bak meg. Jeg har fått meg samboer, fått en stabil og god vennegjeng, og ikke minst styr på livet mitt. Nå vet jeg hva jeg vil, og hva som er meningen med livet, og alt det der…

Her inne kommer det i hvertfall til å bli skrevet om alt og ingenting, så heng på, og feel free til å kommentere! Diskusjoner og andres synspunkt er allid moro! 😀

4 tanker på “Ny blogg, nye muligheter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s