Tyveri som gikk galt

I butikken er det tydelig at folk mangler penger før jul, for det er tyveriforsøk nesten hver dag nå. Det er kjipt når det skjer, siden det ikke er mye vi kan gjøre med det uten å takle dem stygt, og da får de vondt og anmelder oss osv… Så vi må jo bare la dem gå når de slipper unna.. 😦

I dag sto jeg og en kollega på jobb og hadde ikke veldig mye å gjøre akkurat da, så vi tenkte ikke på at han ene i butiken kunne være tyv. Han virket skvetten da han kom inn, men det er jo vanlig her. Vi kikket jo bort på han i ny og ne, men sto ikke over han. Da han gikk ulte alarmen noe voldsomt, og jeg ropte til han. Da tok han filmen ut fra innerlommen og kastet den på gulvet og løp. Ikke sikkert han hadde med seg flere filmer og at den ene kun var en manøver for å slippe unna. Han kom seg uansett unna. Kan vel si vi ble ganske skjerpet etter det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s