Steinalderen next?

Jeg har kuttet ut mye av det som før var vesentlig for min eksistens, nemlig internett. Jeg sjekker facebook daglig, og ingen morning uten nettavisene, men ellers er det lite aktivitet. Jeg legger ut minimalt på facebook, instagram og blogg, skriver nesten ikke tekstmeldinger, og som dere kan se er bloggen særdeles nedprioritert. Og det er fantastisk deilig!!! Men det er veldig rart å ikke være så aktiv lenger. Før levde jeg for bloggen og det å dele livet mitt med mange flotte lesere. Nå er det mye å skrive om, men jeg får meg ikke til å sette meg ned for å gjøre det. Det er liksom ikke så viktig at andre leser og kommenterer det. SnapChat blir jo mer og mer populært, og jeg setter veldig pris på de snappene jeg får, men jeg er fryktelig dårlig på å bruke det selv. Jeg liker rett og slett å leve i nuet, og ikke måtte dele alt som skjer hele tiden. Jeg føler meg rett og slett lykkeligere uten. 🙂

Og da får jeg mer tid til andre ting. Jeg er jo spirituell av meg, så nå får jeg bedre tid til kortene, steinene, krystallene og bøkene mine. Jeg får utforsket mer av mine fantastiske evner, og jeg koser meg mer med det å være mamma når ikke alt Leo gjør og sier skal deles med hele verden. Grunnen til at jeg skriver dette nå er vel egentlig for å forklare til mine venner og kjente hvorfor jeg ikke renner ned telefonene deres med meldinger, snaps og facebookoppdateringer. Jeg er rett og slett lykkelig uten sosiale medier, selv om det gjør meg litt kjipere som venn. Heldigvis er det full forståelse for dette av mine fantastiske venner. 🙂

2 tanker på “Steinalderen next?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s