Nattens hersker

Leo er en søt liten kar, men til tider fryktelig sleip!

I natt våknet han kl. 02.30 og kom inn på stua til meg. Sambo var på jobb, så jeg plukket opp Leo, ga ham en stor klem og fulgte han tilbake til sengen sin. Dette var han ikke helt fornøyd med og ville gjerne sove i sengen min. Siden jeg ikke hadde lagt meg enda ble det litt vanskelig, noe jeg forklarte ham. Da legger han seg helt over på ene siden av sengen, slår ut med armen og sier «Det er plass til deg her, mamma!». Jeg tenker hvorfor ikke, og legger meg ved siden av ham i den lille sengen hans. Han brer over meg dyne, legger seg nese mot nese og ser meg inn i øynene. Jeg ser han er veldig trøtt, men likevel kommer det : «mamma, kan du synge nissenattasangen og fola blakken? » Som sagt så gjort, og etter 8 sanger føler jeg det er på tide å gi seg.

Etter en liten stund kommer sambo hjem, og Leo spretter opp som en rakett. Han mener det er plass til sambo i sengen også, men der går grensen 😉 Leo endte opp i sengen vår 1 time senere uansett, men alt i alt var det jo en koselig kosestund. De er nå søte disse små sleipingene.. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s