Første besøk hos frisør

I går var dagen, første besøk hos frisøren! Leo har fått ganske langt hår, og selv om lengden ikke vises så godt med krøllene ser han virkelig ut som en jente. Han har et veldig søtt og pent ansikt, og da er langt hår ganske så avgjørende på om folk ser ham som jente eller gutt! Hver gang jeg har nevnt hårklipp for noen kommer denne setningen: «Å nei, ikke klipp av ham de fine krøllene! Langt hår på små gutter er bare søtt!» Men jeg har jo gutt og ikke jente, og hadde jeg hatt jente kunne jeg satt opp håret med strikk og klemmer, men jeg har heldigvis gutt. Klipp det av og rusk det til! hehehe…

Så med angst i blikket og tynnslitte nerver dro vi til hastetime til frisøren. Leo skal nemlig ta barnehagebilde i dag, og da kan han ikke ha langt hår! Jeg forventet meg at han skulle hyle og skrike, vri seg ut av stolen, løpe rundt osv… Derfor var jeg veldig klar på at frisøren måtte være så rask hun kunne, og at vi skulle distrahere så godt vi kunne! Mikkes klubbhus på Ipad, lekedyr i hånden, smokk i munnen og sjokolademelk gjorde susen, og Leo satt musestille de hele 15 minuttene hårklippen tok. FLINK!!! Han sutret ikke, han vred seg ikke, og ikke vred han mye på hodet. Det gikk over all forventning, og han ser nå ut som en gutt på håret, med mange av nakkekrøllene intakt. HURRA!! 😀 Takk til Leslie frisør for god og effektiv hårklipp! Etterpå dro vi og tittet på tigeren på jernbanetorget. Leo er jo tigergutt, og han elsker tigere!! Så det var veldig stas å få klappe en så stor tiger! 🙂

Da kan han stille opp til fotografering med god samvittighet! 🙂

Leo hos frisøren

Tigergutt i Tigerstaden

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s