Sykdom i hus!

Men for èn gang skyld er det ikke vi som er syke. Fiskene derimot, har det ikke så bra. 😦 Fiskene i 55 literen har fått hvitprikksyke, og det er ikke noe koselig. Tre av B-gjengen er dekt av hvite prikker, en har dødd, og en har begynt å få hvite prikker nå. De kommer nok dessverre til å bli avlivet siden parasitten har angrepet dem så kraftig. Det blir sambos jobb siden jeg ikke har hjerte til å drepe 4 av barna mine!

Bonnie, Clyde, Ice, Tigerpus, Tiger’n og Sucker ser ut som de greier seg bra, men nå har de fått medisin. I tillegg har vi kjøpt en ny luftpumpe til dem siden de trenger ekstra oksygen, og den er KUL! 😀 Jeg digger den, og fiskene har allerede blitt venner med den. Medisinen gjør vannet grønt, så nå er det jo rene alien-tendenser der! hehe… Behandlingen skal vare over tre dager, og så håper jeg at vi er kvitt svineriet. Tigerpus og Ice er gravide og venter babyer om bare 1,5-2 uker, så det hadde vært trist om de ble syke nå. Jeg har i alle fall gjort det jeg kan, så nå er det bare å ta tiden til hjelp!

«BOBLER!!!! Mine bobler!!» – Fisk som elsker bobler i filmen «Nemo»

Vår nye luftpumpe Dino!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s