Akvarium del 2

Som dere vet kjøpte jeg meg et 20 L akvarium i vår med 2 slørhaler (Gulli og Krølle), og det har vært sååå koselig å ha dem i familien. Men det var på tide med en liten utvidelse, så her om dagen dro jeg til dyrebutikken å kjøpte meg større akvarium. Dessverre var ikke økonomien helt der til å kjøpe det stooore som jeg har lyst på, men det ble i alle fall 55 L! Det ble fylt med planter, trerot og en krukke til  gjemme seg i. Skjell ligger rundt på bunnen med nydelig grus. Fisker må man jo også ha!

I 20 literen er det nå 2 slørhale-gullfisk (Krølle og Gulli) + 4 dverg corydoras (Los Diablos). De trives godt, og koser seg sammen! 🙂

I 55 literen er det nå 3 guppyer (2 hunner og en hanne) (Ice, Tiger’n og Tigerpus), 5 Kardinaltetra (B-gjengen), en bunnfisk jeg ikke husker navnet på (Sucker) og to palettciklider (Bonny og Clyde). De er en herlig gjeng, og det er så stas med større akvarium! Bonny og Clyde har fått en ekstra hule med mose på spesielt til dem, men de valgte å flytte inn i den lille krukka. Ikke mye jeg kan gjøre med det! Hvorfor ville ha enorm plass når du kan få bitteliten plass! 😉 hehe…

Pallettciklidene er monogame kjærester som går sammen for livet. De jeg har er virkelig kjærester, og det er så moro å se dem sammen! De flørter og koser med hverandre hele tiden. Nå har Bonny flyttet inn i krukka, og hun kommer nesten ikke ut. Clyde styrer og ordner med å hente mat til henne og stå utenfor krukkeåpningen å passer på. Kan det allerede være yngel på gang etter bare 6 timer i akvariet?? Skeptisk, men hun vil i alle fall ikke forlate krukken sin.

Jeg kan sitte å se på fiskene flere timer, og det er veldig beroligende hobby å ha. Så velkommen i familien Los Diablos, B-gjengen, Bonny, Clyde, Ice, Tigerpus, Tiger’n og Sucker. Krølle og Gulli tar mer enn gjerne i mot dere! 🙂

Sucker, Los Diablos, Bonny og Clyde er for sjenerte til å bli tatt bilder av, men her er resten av gjengen! 🙂

55 liter

B-gjengen

Tigerpus og Ice

Tiger’n

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s