3 år med min kjære

Tenk at det allerede har gått tre år siden jeg og min kjære gikk fra å være single og lykkelig til et lykkelig par! 07.08.09 ble vi offisielt kjærester! ❤ Når vi tenker tilbake på alt som har skjedd siden vi først traff hverandre og til nå blir man jo nesten litt satt ut, og vi kan trygt si at all medgang og motgang har gjort oss sterke som individer, som foreldre og som par.

Vi er begge enige om at for at vi skal kunne være lykkelige i et forhold må man være lykkelig med seg selv. Vi har individuelle venner, individuelle jobber og interesser, samtidig som vi kommer overens med hverandres venner, og inkluderer hverandre i hverandres liv. På 3 år har vi vært gjennom 2 operasjoner på meg, alvorlig sykdom på min kjære, flytting, diverse individuelle kriser på begges side, samt svangerskap, fødsel og rollen som foreldre. Det har vært mye som har hendt på hver vår kant, men alt i alt har det gjort oss sterkere. I tillegg har jeg begynt hos psykolog, så nå kan jeg ENDELIG begynne å bearbeide ting fra barndommen og diverse. Jeg begynner å føle meg sexy igjen, og det merkes godt på energi og humør, og jeg har endelig funnet min plass som kjæreste og mor.

Jeg må også dedikere noen ord til min kjære. Jeg har nemlig verdens beste kjæreste!! Han er galant og en skikkelig gentleman! Han åpner dører, trekker ut stoler, støtter og stiller opp på hva enn det måtte være, og er både moralsk, fysisk og psykisk støtte i hverdagen. Han er en mester i å gjøre meg forbannet og frustrert, og han gjør meg like fort blid og rolig igjen med sin sjarm, humor og rolige vesen. Han er en fantastisk pappa, og det er herlig å se guttene mine ha et så fantastisk forhold!!

Jeg elsker deg av hele mitt hjerte, og ser tilbake på alt vi har opplevd med glede og kjærlighet. Jeg gleder meg til å se hva fremtiden vil bringe, og uansett hva det er vet jeg vi vil takle det like bra som vi har taklet alt annet som har kommet vår vei. ❤

Dagen ble feiret på restaurant Dinner med tre retters meny og pink mojitos, og det kunne ikke blitt en bedre kveld! ❤ Siden min kjære ikke vil ha bildet sitt på bloggen her legger jeg ut bilder av min andre kjærlighet istedenfor! 😉

Min kjære kom med roser på den store dagen ❤

Leo Nicolai ❤

Kveldskos ❤

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s