Nytt transportmiddel på plass

Jeg har slitt med et lite problem. Treningsenteret mitt ligger akkurat så langt unna at det er kjipt å gå (jeg bruker 15 min om jeg går i normalt tempo, men det er en kjedelig tur!!), og det er for kort til å ta Tbanen. Nå har jeg jo tatt banen frem til nå, men plutselig skulle de begynne å bygge der! Siden jeg ikke kan ta banen lenger prøvde jeg å gå, og det var som sagt en kjedelig tur. God oppvarming, men kjedelig. Derfor begynte jakten på ny måte å komme seg dit på, og i dag fant jeg det jeg lette etter!

Etter en tur på Smart Club fant jeg sykkel som var helt grei utseendemessig, og som var god å sykle på. Herligheten kostet 699,- + at jeg måtte kjøpe felger til 99,- og sykkelhjelm til 149,- (man må jo tenke sikkerhet!). Helt grei pris for sykkel syns jeg, og sånn ble det. Nå står den fastlenket i kjelleren, og jeg ser frem til å komme meg på trening på en morsom, effektiv og rask måte, og i tillegg få litt ekstra trening. Fornøyd!

Og når vi først var på Smart Club fant vi ut at vi kunne kjøpe inn Disneyfilmer til kr. 59,- pr. stk., så da ble det noen filmer på Leo (les: meg) også. 😉

Min nye sykkel!

2 tanker på “Nytt transportmiddel på plass

  1. Sykkel har jammen meg jeg tenkt til å kjøpe også! Er den veldig tung? Ser mange skriver at billige sykler er tunge og slitsomme å sykle på, men mange tusen for en sykkel har ikke jeg råd til. 😉

    • Den her er slett ikke dum til å være billig! Den er ikke tyngre enn at muskel-løse meg greier å bære den opp og ned fra boden (8 trappetrinn), og den er helt grei å sykle på. Den er litt ekkel å gire på (har 21 gir) men det går det også med litt tålmodighet 😉 Alt i alt et bra kjøp for å sykle til og fra helsestudio eller til butikken. 🙂

      (og blir den stjålet er det ikke mange tusen som går tapt, og da slapper man litt bedre av her i Oslo)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s