Litt trist

I morgen er det 17, mai, og jeg er vant til faste rutiner med familie og venner på denen dagen. I år som i fjor skal det feires i Oslo, og jeg syns det er triste regler de har her! Nå som Leo går i barnehage hadde jeg gledet meg til å se ham gå i tog/gå i tog sammen med ham, men gleden varte ikke så lenge. Jeg får beskjed om at i Oslo går barna i barnehage i tog 16. mai, og det er kun for barn og barnehageansatte! De skal ha 17. mai-feiring med leker, is og diverse 16. mai, og foreldre er ikke invitert. Er det bare jeg som syns dette er helt bak mål og veldig trist??

Jeg er vant til at barnehagene går i tog sammen med skolene, og at det er mye lek og moro for store og små. Jeg er også vant til å kunne rope hurra til de spente små som går forbi, og se barna lyse opp når de ser noen de kjenner. Jeg syns Oslo lar barna gå glipp av noe stort ved å ikke la dem delta på 17. mai. Men sånn er reglene, så da får vi bare finne oss i det.

Jeg syns også det er trist at ting er så lite planlagt her i byen, og at familien ikke er her. Men det må jeg bare venne meg til. Men jeg skulle ønske ting kunne være litt fast på 17. mai, og ikke planlegge dagen før. Jaja.. Ny by, nye regler..

4 tanker på “Litt trist

    • Ja det er ganske kjedelig :/ Men vi skal grille med familie og venner hos oss når ting roer seg, og det gleder jeg meg til 🙂 Det blir nok en fin dag lell!

  1. I barnehagen til Oda-Nikoline feirer de også 16. mai, barnehagebarna får ikke gå i det store toget i sentrum sammen med skolebarna. Men foreldrene får være med den 16. mai, da. Så det er da noe.. selv om det var Truls som var der og ikke jeg i år. Klem ❤

    • Neste år tvinger jeg meg selv på og inviterer meg selv. Jeg har funnet ut at det ikke er noe poeng i å furte, og vil de ikke ha meg der kan de ikke hindre meg. Jeg er mamma, og vil jeg se min sønn gå i tog så gjør jeg det! Dermed basta 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s