En titt i barskapet

Barskapet mitt!

Som den bartenderen jeg er setter jeg min stolthet i å ha et bra barskap. Jeg har så smått begynt å bygge mitt aller første barskap som samboer med sambo, og jeg liker det jeg ser! Siden jeg drikker ekstremt lite lurer dere kanskje på hvorfor jeg trenger barskap, men forklaringen er enkel. Jeg liker veldig godt å lage meg en drink på kvelden i ny og ne (som i kveld f.eks) og da er det greit å ha litt stående. Først kjøpte jeg inn det som trengtes til mine favotittdrinker (of course), og nå har jeg utvidet litt og litt med ting andre liker. Innholdet i barskapet er langt fra komplett, men det er en start!

Mine favorittdrinker er:

– Alle typer mojito (nei, det finnes ikke bare èn type!!)
– Captain Morgan spiced med cola og lime
– Shaken white russian

I kveld var det white russian som fristet mest, og til barskapet I go! White russian skal «egentlig» lages lagvis med 2 cl vodka og 2 cl kahlùa + fløte i tre lag. Dette syns ikke jeg er noe særlig godt, og det er kjipt å legge drinker i lag, og da unødvendig i dette tilfellet. Jeg kaster is i en boston shaker (myyye bedre enn tre-trinns shaker), har i like mengder vodka og kahlùa (4 cl totalt) og 4-6 cl (sånn ca) med fløte. Shake shake shake, og ha is og drink direkte i et glass. Ikke sil eller ha i ny is! Enkelt, og såååå godt!!!

Med dette ønsker jeg dere en riktig god helg!

Starten på noe magisk!

Shaken White Russian! Skål!

2 tanker på “En titt i barskapet

  1. Tone da.. nå ble jeg skuffa.. :-/
    En cuba libre inneholder hvit rom, ikke brun og hvertfall ikke captain morgan spiced!

    • Det vet jeg, så ingenting å bli skuffet over 😉 Jeg var syyyykt trøtt når jeg skrev innlegget i går, så gikk litt i kryss for meg. hehe.. Redigerer det med det samme! Takk for rettelsen 🙂

      (ta i betraktning at jeg meeegent sjeldent bruker hvit rom, så glemmer noen ganger at det brukes i rom og cola 😛 ) hehehe..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s