Tassimo-Love!

Vi har hatt kaffemaskinen TASSIMO T42 i underkant av to mnd nå, og vi er strålende fornøyd! Ikke bare lager den herlig kaffe, den brygger te og varm sjokolade i tillegg! Både jeg og sambo er helt i 100 over denne, og vi bruker den på daglig basis. For min del går det mest i cappucchino, latte macchiato, varm sjokolade og chai latte, mens sambo foretrekker vanlig kaffe, varm sjokolade og Gevalia Dark. Og med merker som Gevalia, Twinings og Freia må det jo bare bli bra!

Vi har i hvertfall funnet riktig kaffemaskin til oss, og anbefaler den på det sterkeste videre! Og det er jo litt kult at den kaffemaskinen vi har på benken har blitt kåret til årets småelektriske produkt! Da har vi i alle fall fått en bra maskin! 😀

2 tanker på “Tassimo-Love!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s