Hekta på Tv-shop

Jeg har blitt hekta på Tv-Shop! Du vet de reklamene som surrer og går om perfekte produkter som gir stygge og overvektige mennesker skjønnheten og kroppen de alltid har drømt om? Der resultatet er for godt til å være sant? Jepp! Disse reklamene! Og jeg har blitt hekta…

Men det beste er jo at det jeg har bestilt der faktisk funker!! Det er jo ganske så genialt! Først prøvde jeg Zumba, og det funket bra for min del. Så fikk jeg lyst å prøve Sheer Cover sminke, og  det funket bedre enn forventet! Ja det er sminke, men det dekker utrolig godt! Så gikk turen til Ab Circle pro, og denne maskinen er DIGG!! Jeg trener med den nesten hver dag, og har allerede sett store resultater! Buksene sitter løsere enn på lenge! Jeg fikk også lyst å prøve Genie Bra. Jeg sliter virkelig med å finne bh’er som passer, så da jeg så reklamen på denne kunne jeg ikke motstå å prøve den. Og den funker flott!! Selvfølgelig ikke like bra som i reklamen (det gjør ingen av produktene) men den er definitivt den beste bh’en jeg har hatt noen gang! Mitt siste innkjøp nå er WEN® Hair Care produkter. Håret mitt har blitt fryktelig langt (nedenfor bh’n!) og det er vanskelig å børste det. Det er tørt og ekkelt etter svangerskap og amming, og jeg har mer fall/krøller enn noen gang. Da jeg så reklamen på  WEN® Hair Care kunne jeg bare ikke dy meg, så det blir min bursdagsgave til meg. Jeg har jo tross alt bursdag om 10 dager, og jeg fortjener det lille ekstra på 25-årsdagen min! Syns du ikke? 😉

Så man skal ikke fnyse av produkter på Tv-Shop! Jeg syns de funker tilfredsstillende, og de er verdt å prøve ut! Man må bare huske at INGENTING funker like bra som reklamen sier, så har man det i bakhodet når man bestiller kan du ende opp med å bli positivt overrasket! Nå gleder håret mitt seg til å prøve WEN® Hair Care, så får vi se om det er like bra som de andre produktene! 🙂

 

2 tanker på “Hekta på Tv-shop

  1. For min del vriket ikke ab circle pro fordi jeg har spisse knær og det gjorde vondt å ha knærne oppi skålen. Og det står også at den virker som kondisjons aparat i tilegg til at du skal få slankere midje. Dette er bare tull. Jeg fikk ikke mer energi, og fikk ikke bedre kondisjon av å bruke den. Men jeg så resultat i midjen. Når det kommer til Wen hair care så lukter den after eight. Og det av alle produktene du for med. Hvis du liker after eight lukta så går det vel greit, men i tilegg så blir håret fett og ekkelt. Jeg ble kjempe fort lei lukta og brukte den kun en uke. Og sheer cover er sminke med altfor mye parfyme, lukter lang vei og tørker ut huden din. Zumba er det eneste som virkelig er et enkelt og et produkt som virker som det sier det skal. Hele kroppen blir tatt i bruk, og man merker fort overskudd og energi hvis man bruker den ofte 🙂

    • Det er jo individuelt hvordan ting funker. Jeg syns den funker veldig bra, men smak og behag 🙂
      Wen er også individuelt, og jeg syns lukta er god. Jeg får ikke fett hår, men alle har forskjellig hårtype som trengs forskjellig shampoo/balsam. Håret mitt er veldig fornøyd i alle fall 🙂
      Sheer cover er jeg også uenig med deg i. Jeg er veldig glad i sminken, og syns den er lett og fin, dekker utrolig bra og har ingen lukt + at det er eneste sminken jeg har prøvd som ikke tørker ut huden min. Men igjen: alle har forskjellig hudtype, og noen trenger tyngre/lettere sminke enn andre. Smak og behag spiller også inn, og jeg kan jo bare dele med dere mine erfaringer og anbefalinger. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s