WOW!!

Plutselig kom jeg på at jeg har en blogg! 😛

Det har skjedd utrolig mye de siste ukene, og det har mildt sagt vært et lite helvete. Sambo har vært indisponibel en hel uke, og hadde det ikke vært for at bestemor avbrøt ferien sin for å hjelpe oss hadde jeg rett og slett kolapset! Jeg er IKKE egnet til å være mor på egenhånd! Det har skjedd flere spennende ting også, og livet er rett og slett fantastisk på mange måter. MEN det overskygges jo når man er så sliten at man går  i knestående!

Jeg har nemlig vært syk på veldig mange måter den siste uka (ikke forkjølelse), og når da man mister sin høyre hånd (sambo) hardt og brutalt er det lite man kan gjøre. Det å bekymre seg for sambo har nesten tatt knekken på meg, og jeg har glemt helt å ta medisiner som jeg skal. Det går kun utover meg, men vondt gjør det! Leo senser jo at det er noe galt, så han blir jo furten og grinete… La oss si det har vært en laaaang uke!!!

De flotte tingene kan jeg heller ikke skrive så mye om, men det er så spennende! Jeg gleder meg helt sinnsykt til tirsdag, og det blir spennende å se hvordan ting utvikler seg i november. I tillegg har jeg jo bursdag om bare 11 dager, og det er jo en ganske stor dag siden jeg fyller 25 år! Regner med at jeg ikke gidder å lage fest, men jeg og sambo skal i hvertfall ut å spise, og det blir veldig koselig. Om 11 dager er jeg halvveis til 50 år… hehehe..Sambo har også bursdag, og blir ett år eldre 😉 Jeg har kjøpt bursdagsgave, og det er en stor bragd med tanke på at sambo har ALT og ønsker seg ingenting. Han er tidenes vanskeligste mann å kjøpe gave til! Men i år har jeg greid det, og jeg er stolt av meg selv.

Jeg har også fått med med meg at Oslo er midt inne i en forferdelig voldtektsbølge. Før ville jeg nok skrevet et langt innlegg om hva jeg syns om saken, men jeg er ikke den type blogger lenger. Hver enkelt voldtekt er helt forferdelig, og utrolig unødvendig. Alle som voldtar burde få samme straff som ved mord. Jeg syns det er flott at flere og flere anmelder voldtekter, og det må man fortsette med!!

Ellers er det vel ikke så mye mer å skrive om i dag.. Må prøve å våkne litt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s