Tullete T-bane!

Er det bare jeg som irriterer meg over at flexikortene nå er byttet ut fra papir til plastkort?? Det er mange grunner til det, men hoved-irritasjonen ligger på at

  • Man kan kun ta ett klipp pr. tur med plastikk, og ikke klippe for flere som på papiret.
  • Man får egentlig ikke noe veldig bra tegn på om at du har godkjent klipp når du tar kortet mot leseren. Om det da er kontroll har jeg ikke et fysisk klipp å vise til, jeg må bare stole på at maskinene har gjort jobben sin så jeg ikke får bot.
  • Man vet aldri hvor mange klipp man har igjen, og det er J***IG irriterende!! Jeg osm er nærsynt greier ikke å se dette skikkelig på det mikroskopiske displayet!

Jeg liker det gode gammeldagse papiret som var flexikort før, og kall meg gjerne gammel, men jeg stoler ikke på denne teknologien. Den var jo utdatert allerede før de startet opp med det!

Og benkene på enkelte stasjoner kan du får gratis av meg! Vi bor i NORGE!!! Det landet som har kuldegrader 6 måneder i året! Fra september til mars er det iskaldt ute, og det er snø mesteparten av denne tiden. Så hva er da greia med å sette METALLBENKER på perongen??  Man får jo frostskader i rompa og urinveisinfeksjon bare man ser på de blanke benkene! Og ikke bare er de laget av kaldt metall, de er SKRÅ skal du vite! Så når du setter deg på de kalde benkene må du kjempe med nebb og klør for å ikke falle av! Jeg som er 164 cm høy når jo knapt ned til bakken med flate sko, så jeg sklir jo rett av! Man kan jo lure på om de som designet benkene hadde i bakhodet at benkene egentlig ikke skal brukes…

Måtte bare få det ut da dette har irritert meg en stund nå… KNURR…. Jeg merker at jeg foretrekker LETT buss så sant det er mulig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s